Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobiety czują pociąg fizyczny

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawy i bardzo mnie to interesuje bo wiem jak czuje się facet, ale cięzko mi sobie wyobrazić jak można się podniecać facetem. Ogólnie to tępa i durna istota, nic nie rozumie więc co wy czujecie jak patrzycie na swojego partnera albo faceta z którym się spotykacie? Na prawdę nie rozumiem jak można jarać się facetem, co innego kobietą które są piękne. Jak byłem gówniarzem to w ogóle myślałem że kobiety robia to z przymusu dlatego pytam.

Gość gość
wiesz ,cieżko będzie na to głąbowi wytłumaczyć ,,.,to jest tak po prostu myslisz o tym co ma nizej , tym sie jarasz :D a jesli facet przystojny bo są tez tacy :) to podwójnie sie jaramy

Gość gość
Ja jestem kobietą i też nie rozumiem jak można podniecić się facetem. Tylko kobiety mnie kręcą.

Gość gość
Ja się nie jaram fizycznością faceta, ale całokształtem, choć akurat mój facet jest ładnie zbudowany, do tego inteligentny, bardzo zaradny, potrafi wyremontować mieszkanie, naprawić auto, sprzęt elektroniczny, ostatnio nawet naprawił mi pralkę choć mówił że się nie zna, ale i tak zerknie bo do serwisu nie opłaca się jechać :) A najważniejsze to to że jest bardzo troskliwy i wiem że będzie dobrym mężem i ojcem.

Gość gość
Na prawdę nie rozumiem jak można jarać się facetem, co innego kobietą które są piękne x A co takiego pięknego jest w kobietach? 99% z nich jest przeciętna i dobrze wyglądają jedynie po kuracji photoshopem, a tak to w sumie jedna nie różni się od drugiej. I jednak bardziej tępe są kobiety, większość z nich nie potrafi sobie poradzić z podstawowymi sprawami, bez pomocy mężczyzny.

Gość gość
prowo. autor/ka liczy, że ludzie zaczną nawzajem obrzucać się błotem przekonując, która płeć lepsza. rzyg

Gość gość
myslę, że podnieca nas tak samo jak ciebie kobiety, samo patrzenie na ładna męska twarz jest przyjemne, męskie ciało tez jest piekne i podniecające, widok nagiej klaty, mięśni, ramion jest bardzo podniecający, tyłka, pały, że się tak wyrażę:D też, zapach i smak ciała, cala sytuacja. Od samego patrzenia i przebywania blisko masz lekkie skurcze w podbrzuszu, pobudzona łechtaczkę i bardzo silną chęć bliskiego kontaktu fizycznego i zaspokojenia popędu. oczywiście dotyczy, to tylko facetów, którzy mnie pociagają- większość populacji kręci mnie równie mocno jak owczarki alzackie[czyli wcale jakby ktos miał wątpliwości]

Gość gość
>Jak byłem gówniarzem to w ogóle myślałem że kobiety robia to z >przymusu dlatego pytam. Dobrze myślałeś. W większości przypadków tak właśnie jest. Pozdro bystrzaku

Gość gość
ja wogole nie czuje. chyba wiem ze facet jest prawiczkiem takiego na meza wezme

Gość stara zolza
kobiety pociaga sila, intelekt, altruizm czy pewnosc siebie. te cecha w mezczyznach czesto sa zalezne od hormonowitd. mnie fascynuja owlosiony meski tors, czuje sie jak kruszynka przy misku jak leże na nim. albo duze ladne dlonie, albo usmiech jak satnislaw karpiel bulecka albo oczy ktore mowia kobiecie: wygladasz jak mi euro. reasumujac w mazczyznach kobiety podnieca przeciwienstwo tego co maja u siebie. :)

Gość gość
to pociaga dojrzale kobiety , natomiast nie wiem co pociaga dziewczynki

Gość gość
wesołowski

Gość gość
wesołowski? masz przedawnione informacje. teraz na topie jest Kwiatkowski, podobno jakiś piosenkarz czy blogger albo inne selebriti.

Gość sysuniaa
A jak faceci czują pociąg fizyczny? Np jestescie w towarzystwie kobiety która wam się podoba to co się wtedy z wami i wewnątrz was dzieje. Nie wiem staje wam? O czym myślicie? Czy się denerwujecie itp. Możesz odpowiedzieć autorze? To ja opisze jak to u mnie wygląda.

Gość gość
haa patologioo!!! sie przechwalają ,komu pierwszy staje :D:D: oj dziadki

Gość gość
mezczyna jest prosty jak cep, jak go pociaga to najpierw widac potem czuc a na koniec znow nic nie widac :classic_cool:

Gość gość
Kobiety podnieca w facetach ich odmienność, to czego same nie mają czyli cały ten męski urok, obniżony głos, zarost na twarzy, mięśnie na ramionach, torsie i brzuchu, niżej... mam wymieniac dalej ? Zostawmy to może..

Gość gość
akurat :) jeśli w ogóle nas jacyś podniecają to i tak każda ma swój typ (patrz wątek "kobieta nigdy nie...", a później musimy się zmuszać do tych którzy nas chcieli. I wypada przy tym wykrzesać entuzjazm :/ a wam się wydaje że się nam podobacie

Gość gość
ciagnie mnie do niego

Gość gość
lubie na niego patrzec.przytulac.

Gość gość
Jak kobiety czują pociąg fizyczny? Zaciskam zęby i jakoś daję radę :O i moje koleżanki robią podobnie

No jak to komuś takiemu jak Ty wytłumaczyć aby załapał? Kobiety czują pociąg fizyczny ....... w podobny sposób jak maszynista pociągu czuje kolomotywę czy lokomotywę (no jakoś tam tak). Co jak co niewątpliwe za konduktora biletów w tym temacie robić nie będziesz mógł. A w ogóle to? Bilety do kontroli!!!!!!!!!!!!

Gość gość
sysunia dlaczego masz taki nik i dlaczego wyrazasz sie w ten sposob...jestes podszywem czy nie?zobaczymy.s