Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o taki związku z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Poznałem jakiś czas temu pewną kobietę, to murzynka o bardzo ciemnej karnacji skóry ma piękne długie czarne włosy, duży jędrny biust oraz zgrabny duży tyłek. Uwielbiam ją, szaleje za nią to kwintesencja kobiecości czy nasz związek miałby szanse?

Gość gość
Nic nie stoi na przeszkodzie źebyście byli razem.

Gość gość
i to właśnie chciałem usłyszeć, dzięki

Gość gocha malgocha
ja tez dolanczam sie do tej odpowiedzi i zycze ci powodzenia. i zebys czasem nie przejmowal sie komentarzami innych ludzi.

Gość gość
Pisząc, że poznałem ją jakiś czas temu miałem na myśli, że się w niej zakochałem to było wtedy jak ją po raz pierwszy poznałem. Oboje jesteśmy w tym samym wieku po 24 lata. Pragnę być z nią, świata za nią nie widzę bo to najcudowniejsza kobieta jakąkolwiek w życiu poznałem, różni nas jedynie jej czekoladowa karnacja skóry, a mianowicie czym miałbym się przejmować?

Gość gość
murzynki sa ladne, ale nosza peruki, wiec wlosami sie nie zachwycaj, ale reszta ok

Gość gość
akurat rozmiar tyłka, cycków i kolor skóry mają guzik do tego czy uda wam się stworzyc związek:D to ja mogłabym spytać "poznalam pięknego atletycznie zbudowanego blondyna z cudownie wielką pała, czy taki związek ma szanse?" głupie, nie uważasz?

Gość gość
nie zgodzę się z tobą dla mnie to ma znaczenie z kobietę będę chciał spędzić całe życie, chcę czerpać dodatkowe z tego przyjemność lubię jak kobieta mam duży biust, piękną pupę, zgrabną figurę ciała, a przy tym jest wspaniałą kobietą a ona na taką uchodzi.

Gość gość
nie rozumiesz o co chodzi, człowieku. to że ktoś nam sie podoba wizualnie, to jest jakaś podstawa, bez tego nawet bys się nie zainteresował wejściem w bliższą relację, ale nie ma nic wspólnego z tym czy wasz zwiazek ma szanse przetrwać i czy do siebie pasujecie. to tak samo jak z moim hipotetycznie idealnym fizycznie blondynem- jak niby ludzie mieliby ocenic nasz związek, jedyne co mozna "sądzić" na podstawie takiej informacji, że mam ładnego faceta. chyba, że chodzi ci o kolor skóry i potencjane problemy- ale w takim razie nie wiem po co rozwodzisz się nad jej cycami- ale w tym wypadku tez guzik wiadomo, bo nie wiemy, gdzie mieszkasz, czy twoja rodzina i znajomi , to normalni ludzie czy jacyś zacofani bigoci co będą babkę od małp wyzywać, bo rasa może byc kompletnie obojętna albo być źródłem potencjalnych konfliktów,

Gość gość
wszystko zalezy od ciebie

Co to w ogóle za pytanie? Sądzisz, że taki związek nie przetrwałby tylko dlatego, bo poznana kobieta ma odmienny kolor skóry? To Ci współczuje... Sama chciałabym poznać czarnoskórego mężczyznę, jeszcze takiego o gangsterskiej urodzie - tacy podobają mi się najbardziej. I paradowanie po mieście z czarnoskórą kobietą nie jest powodem do wstydu, lecz powodem do dumy. A teraz czekam na fale hejtuf od rasistów, możecie mnie w peezde cmoknąć co najwyżej :D 🖐️