Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polarisa

Czy wedługa was ten test jest pozytywny foto

Polecane posty

Gość polarisa

bo oszaleje zaraz....jutro rano idę na bete,jestem 7,5mies.po cesarce i ta ciąża byłaby szokiem!!!!! oceni ktoś? 20141215_105003.jpg 20141215_105148.jpg 20141215_155244-1.jpg 20141215_155429.jpg

Gość gość
Wrzuc jeszcze raz

Gość gość
przykro mi ale jest pozytywny

Gość gość
Pozytywny. Ale ja gratuluje:-).

Gość gość
Wygląda na pozytywny.współczuje

Gość polarisa
Kurwa !!!!! SZOK!!!!!Już słyszę jak lekarz mnie beszta,już widzę uśmieszki rodziny na spotkaniu wigilijnym :( mój chłop szaleje z radości a ja jestem chyba załamana...i boję się o swoje zdrowie,przecież mam malutkie dziecko :( k***a mać !!!

Gość gość
Gratulowac????? Dziewczyna dopiero ma doła,jedno nie odrosło a tu drugie.

Gość gość
ochłoń Będziesz miała drugie dziecko Przejdziesz przez to i za jakiś czas będziesz sobie chwalić dzieci z małą różnicą wieku DASZ RADE

Gość gość
no teraz to już nic nie zrobisz bo małżonek raczej by Ci nie wybaczył

Gość gość
Kochana, nie zalamuj się, na pewno będzie dobrze! Dasz radę! A na Wigilii jeszcze nic nie wspominaj. Wiem ze to szok, ale stalo się i ciesz się razem z mężem.

Gość gość
spokojnie rodzina będzie szczęśliwa Przecież to piękne Tworzy się nowe życie

Gość gość
Kuzynka zaszla osiem miesiecy po cc, donosila zdrowa ciaze i urodzila sn.

Gość gość
Według mnie jest negatywny.

Gość polarisa
właśnie najbardziej boję się o zdrowie,o przyszłość mojego synka,gdyby nie daj Bóg coś się stało,przez to nie potrafię się cieszyć ... mąż owszem nie wybaczyłby,bardzo chciał mieć dzieciaki z małą różnicą wieku , nasz synek jest wspaniały,choć daje popalić czasami,ale ogólnie nie narzekam na niego,czekaliśmy na niego 4 długie lata,leczyliśmy się,raz poroniłam... ale 7,5 miesiąca,tak szast prast,po JEDNYM niezabezpieczonym stosunku...SZOK!!!!

Gość gość
Potraktuj to jako nagrode w takim razie:-). I nie bój się, przecież nie odstawiasz synka na bocznice.

gratuluje, ale w tym przypadku to jest nie bezpieczne,macica nie doszła do siebie a tu teraz bedzie obciązenie i nie wiadomo czy wytrzyma:/

Gość gość
A co miałoby się stać? Zanim macica dobrze się rizrosnie będzie rok od cc znam kobiety które 4 mies po cc były w ciąży i nic się nie stalo

Gość gość
wyglada na bardzo wczesna ciaze ... no musisz zeby zacisnac i przezyjesz :)

tez jestem po cc i gin mi sie kazał wstrzymac z nastepną,w krótkim odstepie 2 lata to taki dobry odstep czasu,może peknąć,nie utrzymać ciązy,każdy człowiek jest inny jednemu nic nie bedzie a drugiemu no niestety

Gość gość
Prawdopodobnie na wizytach u gina będziesz miała kontrolowaną grubość blizny, a jak będzie za cienka, to będziesz miała cesarkę szybciej, żeby nie doszło do pęknięcia.

Gość gość
g****o prawda znalazły się specjalistki autorko nic Ci nie będzie a jak coś to raczej lekarza się poradź

Gość gość
co ty sie chłopem przejmujesz no niech ci tylko słowo powie!! no chyba raczej on też do tego był czy nie?

Gość gość
Ja nie kumam jak można być tak totalnie nieodpowiedzialnym :o :o I 7 miesięcy po cc dopuścić w ogóle do niekontrolowanego stosunku bez zabezpieczenia :o Nie uważałaś co robisz, to rób co uważasz teraz. Tragedia, dla chwili ekstazy i spuszczenia się w ciebie, będziesz teraz drżeć o siebie i narażać własne zdrowie (oby nie życie!!!) przez kolejne 9 miesięcy. Co ty masz 15 lat, kobieto? :o :o Sorry, ale nie rozumiem takiego zachowania i nie jest mi ciebie szkoda.

Gość gość
pieprzycie nic jej nie będzie Miliony kobiet po cc szybko rodzą kolejne dzieci a wy panikary sracie w majtki z byle powodu 7 mc to dużo Moja blkiska znajoma po 3 mc od cc zaszła w bliźniaczą ciaże i donosiłą do 9 mc a dzieci miała po 2,300 kg

Gość gość
20:22, gratuluję świadomości ciała, fizjologii i ogólnego pojęcia o tym, co się dzieje w macicy 7 mieisęcy po porodzie (wszystko jedno jakim) w kontekście kolejnej ciąży. A znajomej pogratuluj, na jej miejscu machnęłąbym sobie trzecie miesiąc po drugim! A nie pomyślałaś, geniuszu, że skoro przez 4 lata starali się o dziecko, a w tym czasie doszło do poronienia, to te 7 miesięcy i kolejna ciąża to ogromne ryzyko i dla dziewczyny i jej dziecka? W której kolejce stałaś jak mózgi rozdawali?

Gość gość
kolejna panikara