Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkamila2

bóle brzucha u 3,5 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gośćkamila2

Witam moja córka ma już 3,5 miesiąca, a od 3 tygodnia życia miała kolki. Ogólnie dostawała espumisan i było lepiej, ale jakoś niedawno przestałam jej dawać i było okej, do połowy listopada, w dzien jest wszystko okej a w nocy przez sen wiszczy, płacze żywymi łzami, kręci się, nie chce spać i nie wiem co jej jest, nawet jak do mlek adaje jej espumisan to i tak nic się nie poprawia. Od 3 tygodnia życia dostaje bebilon pepti 1 dha na recepte. Może ktoś poradzi, ew. byl w takiej sytuacji i jak sobie poradzil? Bo nie wiem co robić, a moja pediatra ciągle zwala na to, że to przez to, że nie karmie piesią (zwolenniczka kp -.-). Aha no idodam, że przez msieiąc dostawała żelazo i witaminke b oraz kwas foliowy i robiła zieloną, rzadką kupkę raz na 2/3 dni. Odkąd to się skończyło robi kupkę 5/6 razy dziennie po "troche" i zazwyczaj jest żółta jak kiedyś a czasem zielono żółta i nie wiem co jej jest i normalnie ta kupka strzela.

Gość alka489
A czemu nie pójdziesz z nią do lekarza? To najlepsze rozwiązanie. Poszukaj coś w internecie może znajdziesz. Bóle brzucha, ale chodzi o żołądek czy o kolke? Bo to się od siebie rozni. Może jest uczulona na espumisan. Napewno bardzo ją boli skoro piszesz że bardzo płacze. Niestety nic innego niedoradze. Trzymaj się i szczęścia dla malutkiej :)

Gość gość
TEŻ TO PRZEŻYWAŁAM ja zmieniłam mleko ,nie ma na co czekać..polecam bebiko comfort-na kolki,córka piła od 2 miesiąca teraz skonczyła 5miesięcy i pije już mleczko babydream1 bo problemy się skończyły.Podawaj herbatkę ''w torebkach'' do zaparzaniakoperkową 120ml-150ml dziennie.A DO TEGO ZMIEŃ BUTELKĘ NP.LOVI,AVENT,DR BROWN

Gość gość
kropelki INFACOL POLECAM PRZED JEDZENIEM

Gość gość
drogie mamy, dziękuję za odpowiedź. Butelki mamy doktora Browna, dostawała infacol i nie pomagało, a co do zmiany mleka to jej zmieniliśmy z Bebilon Ha na bebilon pepti 1 dha i nic sie nie zmieniło i dalej brzuszk boli bo ma alergie

Gość misiaczkamama

a dajecie probiotyki? ja odkąd zacżełam podawac ten Diflos w kropelkach bóle brzuszka zniknęły jak ręka odjoł. Widac róznice i biegunek nie ma i bóli brzuszka. Jednak co osłona na brzuszek to osłona https://www.smartpharma.com.pl/produkty/diflos