Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jubiler1

Jak sprawdzic czy pecherz jest pelny ?

Polecane posty

Gość jubiler1

Przez miesiac walczylem z kamieniami na nerce. Urodzilem 3, z czego 2 wypadly calkiem niespodziewanie. Obecnie jestem po urodzeniu tego 3ciego, ktory byl bolesny. Teraz dopadlo mnie cos w stylu zapalenia pecherza. Z rana budze sie i wszystko jest ok, a po okolo 2h zaczyna sie bol w podbrzuszu i klucie w cewce moczowej. Mocz oddaje malymi ilosciami w ciagu dnia, a pod wieczor zaczynam juz wyprozniac sie w miare normalnie (spokojnie na raz potrafie wysikac 150ml a sikam wieczorem do 3 razy) po czym w nocy zaczyna sie znosny bol. Temperature mam normalna, tzn. 36,8 stopni. Co moze mi dolegac ? Da sie jakos sprawdzic czy pecherz jest pelny ?

Gość gość
no masz zapalenie, zgłoś się do urologa skoro miałeś takie przygody z nerkami. swoją drogą, bardzo Cię to bolało??:( masakra

Gość gość
dużo pij

Gość jubiler1
Ostatni bolal i to bardzo... Ale mam nadzieje, ze nie jest mega zle bo na caly dzien starcza mi 2 paracetamole i 2 nospy forte

Gość jubiler1
Wlasnie teraz boje sie duzo pic bo slabo sikam. Do lekarza nawet nie pojde bo jestem za granica bez ubezpieczenia a kasy brak :D