Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuśka28

Włosy ! Do Farbujacych sie na blond ! Pomocy

Polecane posty

Hej dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobic do tej pory farbowałam wlosy farba u fryzjera ultrapopielaty jasny blond bodajze chyba ze Keune nwm dokładnie no i chciałam miec równy kolor bo jak mi fryzjer farbował ta farba tylko to moje ciemne odrosty robily sie beżowe a dopiero po 2 wizycie i nalozeniu farby 2 raz robily sie platynowe no i bez konca miala beż bo i mówie ze chcialabym miec równy kolor no to fryzjerka polozyla mi rozjasniacz na ciemne odrosty pieklo niesamowici a potem farbe tyle ze jak nalozyla farbe wcale nie czulam szczypania nic ale nalozyla nie ta moja farbe stara tylko jakas inna o czym nie mialam pojecia i w efekcie mam pomaranczowe i żółte wlosy a reszta popielaty blond zupelnie nie wiem co robic i nie mówcie o tych płukankach bo mi nic nie daja tylko wlosy te malowane starym kolorem blyszcza sie na popielaty a na tych żółtych nic nie dziala no boze jestem załamana ponad to nie mam gdzies w okolicy zaufanych fryzjerów innych wiec nie chce pogorszyc... Co mam zrobic czy połozyc farbe na cale wlosy ? Bo od skóry mam 4 cm blond pozniej pomarancz/żółc tak z 6 cm a potem popielaty i co ja teraz mam zrobic ??jestem załamana

Gość gość
Własnie to są pseudo fryzjerki po zawodówce.. Mam nadzieje, że nie zapłaciłaś za to. Teraz tylko wizyta u naprawdę dobrego fryzjera, sama nic nie kładź bo od tych rozjaśniaczy włosy Ci wypadną. Tzn spalą się i ich po prostu nie będzie.. Biedna jesteś...

Gość gość
na żółć zrob sobie jakąs płukankę co najwyżej i jak najszybciej zapisuj się do dobrego fryzjera.

PŁukanka niestety nie pomaga a i niestety zapłaciłam bo robione mialam wlosy wieczorem i nie bylo tak widac tego a i swoja droga nie patrzylam na te wlosy z tyłu...