Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara1993

Czy matka moze mi odebrac dziecko

Polecane posty

Mam taki problem mam 21 lat i chcem sie wyprowadzic z corka do chłopaka ale rodzice sa przeciwni tego bo uwarzaja ze on jest nie odpowiedni dlamnie i dla mojego dziecka. Uwarzaja ze nunie stanie sie tam krzywda i nie chca mi jej dac bo uwarzaja ze ona sie tam zmarnuje. Mój partner dobrze zarabia ma swoje mieszkane i mnieszka sam tez sie rostał z kobieta i ma dwujke dzieci był karany siedział trzy lata w wiezieniu aleotamtej pory sie zmienił . I nie wiem czy ona ma prawo mi ja odebrac ja sie wyprowadze .Prosze o jakies porady

Gość gość
Nie mają prawa, spokojnie.

Nom nie maja tylko ona mi mowi ze wszystko zrobi i mi ja odbierze. Ona mozna tak powiedziec prubje mi na psyche siasc

Gość gość
zalezy za co siedział za pedofilie ? znęcanie sie nad rodziną ? pobicie ? jestes pewna,ze nie ryzykujesz ? to dobrze,ze rodzice będą trzymać rękę na pulsie

O losie. Jak rodzice nie mają prawa? Dziewczyna widać, że zapracowała sobie na brak zaufania rodziców, chce z dzieckiem wyprowadzić się do kryminalisty. Nawet pisać nie potrafi, a wy sądzicie, że jest w stanie w takim środowisku wychować dziecko? Dobrze, że wy tak tylko myślicie, bo dla sądu najważniejsze będzie dobro dziecka i to która strona da gwarancję jego należytego wychowania i zaspakajania potrzeb.

On siedział za narkotyki . Ale się zmienił . Ale nie może mi odebrać córki ponieważ dziecku nie będzie się krzywda działa będzie miała wszystko niczego jej nie zabraknie zawsze będzie najedzona i czysta tak jak jest do tej pory wiec nie będzie miała postaw żeby mi ją odebrać .