Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka kara go za to spotka

Polecane posty

Gość gość

jaka kara spotka faceta, który mnie obraził, upokorzył i udawał uczucia? Możecie uznać mnie za nienormalną wariatkę, już mi wszystko jedno ale chcę to wiedzieć.

Gość gośćszarik
Kara pierwszej nocy!Chyba, ze to innych wina,a tyś cnotliwa dziewczyna...

Gość gość
Żadna kara go nie spotka. Na świecie są tysiące poważniejszych problemów a ty jesteś tylko wkurzoną na faceta dziewczyną.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
18 i nie wierze w boga,

Gość gość
nie, nie 18. Idź się bawić gdzieś indziej. Jestem po 20 jeśli już chcecie wiedzieć. Tak, jestem nawet nie wkurzona tylko to drugie, mocniejsze. I do tego mam silne poczucie niesprawiedliwości

Gość gość
żadna kara go nie spotka, kara spotyka tych, którzy o niej myślą, jak ty :D siedzisz, myślisz, czekasz, myślisz, dumasz, czekasz... wygląda jakbyś pokutowała :)

Gość gość
nie siedzę i nie dumam, nie czekam. Po prostu pytam

Gość gość
spłodzi dziecko z wodogłowiem, bez nerki, z niewydolnością układu krążenia, ale to z drugą żoną, pierwsza zdradzi go z jego przyjacielem, odbierze majątek i wszelkie prawa do wspólnej ślicznej zdrowej i poukładanej córeczki, wywiezie ją za granicę, a on nie będzie mógł się z nią widywać, gdyż najzwyczajniej w świecie nie będzie go na to stać, poza tym ogólnie będzie nieszczęśliwy, i co raz wspomni o tobie jaki to skarb stracił :)

Gość gość
Jak na razie to ty karasz sama siebie bo ciagle dzwigasz tego dupka na wlasnych plecach. Przestan juz myslec o tym zasrancu i zacznij zyc wlasnym zyciem. Jeszcze nie raz trafisz na takiego popapranca... ale moze to zle doswiadczenie cie czegos nauczylo :)