Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siemiat

Czy nie grzesząc urodą można znaleść dziewczyne?

Polecane posty

Do najpiękniejszych nie należę lecz nadrabiam to charakterem i romantyzmem. Jednakowoż zawsze moje starania szły na marne i zostawałem sam. Pytam się głównie kobiet, bo to z ich strony przydadzą się porady

Gość gość
92 to ty?

należałoby grzeszyć intelektem, poczuciem humoru, dystansem do siebie ... albo wziąć dziewczynę nie grzeszącą urodą

Gość gość
brak urody u faceta to nie taki minus, jak nie jestes gruby, garbaty i zezowaty to nie jest źle. ważne, żebyś był dobrze zarobiony i był zaradny bo facet bez kasy i oferma życiowa to prawdziwa lipa.

Gość gość
no musisz mieć kasę kobiety tylko na to patrzą.

I tu tkwi problem, kobiety patrzą na wygląd a nie na charakter dlatego trudno znaleźć 2 połówkę.

Ja patrze na charakter, i tak adoruje niestety trafiam na takie które nie rozumieją czym jest bycie miłym a czym adorowanie

patrzysz na charakter i wybierasz ...no własnie jakie? to an jakie cechy charakteru ty patrzysz?

Patrze na to jak traktuje swoich przyjaciół i ważne dla niej osoby, na to czy umie być szczerą z samą sobą i czy lubi mnie za to jaki jestem czy za to że jestem znajomym/kumplem chłopaka który jej się podoba (tak zdarzały się takie sytuacje) dlatego wybieram bo mam już dość bycia odrzucanym, lub bycia zabawką w czyjejś grze

Gość agatka007
Nie każda dziewczyna patrzy tylko na wygląd, owszem fajnie jak facet nie jest jakąś szkaradą , ale liczy się również charakter i to co ma w głowie

Gość agatka007
A Ty na co zwracasz uwagę gdy spotykasz dziewczynę?

Gość agatka007
To miłe, fajnie że nie jesteś jakimś nadętym macho, który myśli że wszystko mu się należy. Takie cechy są dziś rzadkie u facetów