Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?????

Polecane posty

Gość gość

Okres mialam 26 pazdziernika, i do tej pory nie mam nastepnego. Spoznia mi sie 20 dni. Test robilam gdy spoznial mi sie 4 dni i wynik byl negatywny, po 14 dniach poszlam do ginekologa i stwierdzil ze mam powiekszona macice i zrobil mi usg ale mowil ze nic na razie nie widzi, przepisal tabletki na wywolanie, i powiedzial ze jak w ciagu 14 dni od odstawienia tabletek nie bd miec okresu to mam zrobic tes. Dodam tylko ze nigdy tak nie mialam. Podbrzusze zaczelo mnie bolec 3 dni przed planowana miesiaczka, i tak pobolewa do dzis. Piersi mi troche urosly ale nie bola. I leci caly czas bialy sluz. Czy za wczesnie bylo zeby ginekolog mogl stwierdzic ze jestem w ciazy??? Prosze o szybka odpowiedz.

Gość gość
Uprawialas seks,wiec tak - mozesz byc w ciazy. Idz na bete z krwi, to badanie sie nie myli. Na forum nie ma wrozek.

Gość gość
gratuluje

Gość gość
Jak nie możesz wysiedziec w domu to test a jak wytrzymasz do rana to badanie z krwi 35 zł i wiesz na czym stoisz

Gość gość
ale mnie denerwują pytania "czy mogę być w ciąży" albo "czy jestem w ciąży" a my to wróżki i jasnowidze jesteśmy ludzie przecież jesteście dorośli...