Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam mu oddać tą kasę?

Polecane posty

Gość gość

Dał mi kiedyś 300 zł, teraz ja chce to zakonczyc i nie wiem czy powinnam mu honorowo oddać kasę?

Gość gość
jeśli zapłacił za seks, to nie musisz. W kazdym innym przypadku powinnaś oddać

Gość gość
szczerze? nie mówił tego wprost, ale chyba traktował to jako lekki sponsoring. Ale ja teraz sie dziwnie z tym czuje bo nigdy sie tak nie umawiałam

Gość gość
i zastanawiam sie czy mu nie oddać honorowo zeby sie nie czuc jak dziffka? wtedy naprawde potrzebowalam tych pieniedzy

Gość gość
nie ma sie co spinac

Gość gość
to co mam mu nie oddawać? Teraz przyznam,że też nadmiaru kasy nie mam więc średnio mi to pasuje, on sam wyskoczył z propozycja żeby mnie troche "wspomóc" jak tego potrzebowałam, a jestesmy bylismy kochankami i teraz nie wiem

Gość gość
haha no to d********** juz jestes, czyli oddawac nie musisz bo i tak niczego to nie zmieni :D

Gość gość
policze ile kasy , ile razy było Ci wsadzane ? zarówno w usta jak i w pipke [jeżeli w dupke to podwojnie policze] jakby było zbyt tanio to jeszcze kaze sobie doplacic

Gość gość
musze sobie wszystko przypomnieć i policzyć... tyle tego było... ze ciężko spamietac

Gość gość
ja bym oddała, wolałabym jeść przez tydzień chleb z masłem niż czuć, że jakiemuś typkowi jestem winna kasę, zwłaszcza, jeśli poczułaś się tak, jakby to była zapłata :/

Gość gość
kochałam się z nim wiele razy więc to nie jest tak ,że traktowałam to jako zapłatę, no ale może on potraktował i teraz się źle z tym jakoś czuję :/ w końcu jakby miał za ten cały czas co ze mną spedził zaplacic" profesjonalistce " to byłoby o wieeeele wiecej, ale tak czy siak dał mi pieniądze

Gość gość
Jak jestes honorowa to owszem, powinnaś oddać bo inaczej będziesz dziwką w jego oczach niestety.