Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Czuje się taka nieszczęśliwa a mam 44 powodów

Polecane posty

1. Urodziłam się w biednej rodzinie 2. Nie mam swojego życia 3. W domu telewizory idą za głośno 4. Mało zarabiam (renta socjalna plus pensja) 5.Nie mam domu 6.Nie mam swojego mieszkania 7.Nie mam praktycznie znajomych (jedynie ci z fejsbuka) 8.Nie mam auta 9.Nie mam prawa jazdy 10. W domu rodziców są stare meble 11. Nie mam swojego pokoju 12. Muszę oddać połowę wypłaty do domu 13. Muszę ukrywać dochody o rencie socjalnej 14. Gram w dużego lotka, nic nie wygrywam 15. Gram w ekstra pensję, nic nie wygrywam 16. Nie potrafię sprzątać 17. Nie potrafię być kelnerką 18. Nie potrafię być kucharką, nie umiem gotować 19. Skończyłam technikum, nie zdałam matury, egzaminu zawodowego 20. Nie znam żadnego języka obcego 21. Nie zdałam matury z matematyki 22. Nie zdałam matury z języka angielskiego pisemnego 23. W domu są awantury 24. Ostatnio mniej jem 25. Ojciec ma jeden telewizor, matka jeden, ja swojego nie mam 26. Mamy starą lodówkę 27. Kuchenka zepsuta, placka nie można upiec 28. Terma zepsuta, trzeba grzać wodę na kąpiel 29. Ciężko jest mi się wyuczyć poprawnych zdań po angielsku 30. Mam kiepską wymowę w języku obcym 31. Nie mogę pracować jako sportmenka 32. Nie mogę pracować jako malarka 33. Nie mogę pracować jako fotografka 34. Nie mogę pracować jako aktorka 35. Nie mogę pracować jako reżyserka 36. Nie mogę pracować jako scenarzystka 37. Nie mogę pracować jako dziennikarka 38. Nie mogę pracować jako tancerka 39. Nie mogę pracować jako pianistka 40. Nie mogę być piosenkarką 41. Nie mogę być pisarką 42. Jestem ciągle przygnębiona, osłabiona, zmęczona, nic mi się nie chce 43. Wątpię we wszystko 44. Z każdej pracy, w której byłam po dwóch czy trzech miesiącach zostałam zwolniona PS. Gdyby nie stopień niepełnosprawności, to nawet bym swojej pracy nie miała.

Gość gość
wez nie chrzan zawsze spiewalam bachorkom kolysanki za kare jak marudzily (talent wokalny mam jak lod, ponizej zera :P) i nawet nie za bardzo spaczylam im gust muzyczny :D

Gość gość
A ładna chociaż jesteś?

Gość gość
twoje problemy sa durne i wyssane z palca

Gość gość
przecież pisze, że niepiełnosprawna... to że niby jak ładna? :)

Gość gość
mam podobnie tylko ja nawet pracy nie mam i zdałam mature,ale bardzo slabo

Gość gość
A nawet jeżeli tak masz i kogo tutaj to obchodzi ? .

Gość gość23
gość 2014.12.15 przecież pisze, że niepiełnosprawna... to że niby jak ładna? A czy niepelnosprawny nie moze byc ladny ? Czy to zaraz jakis brzydal musi byc? Zastanow sie czlowieku nad tym co piszesz!!!!! Bo wydaje mi sie ze twoja inteligencja jest na poziomie sredniowiecza.

Gość gość
wszystkiego sie mozna nauczyc. jestes po prostu leniem. sprzatac to nawet debil potrafi.

Gość gość
A co mnie to obchodzi .

Gość Samotny Romantyk II
Na czym polega Twoja "niepełnosprawność" ?

Najważniejsze, żebyś zaczęła zarabiać i spełniła swoje marzenia o maturze i studiach. reszta sama się ułoży :-). Kupisz sobie willę z nową termą, a nawet z panelami słonecznymi, jaguara, wynajmiesz kierowcę, zobaczysz będzie dobrze :-).

Gość gość
gość 04:38 niepełnosprawna nie może być ładna, tak było jest i będzie :)