Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak się obraża po tym jak uderzam go podczas kłótni w twarz

Polecane posty

Gość gość

Myślę, że chyba przesadza, bo nie robię tego mocno. Nie będę go przepraszać.

Gość gość
no idiota :O obrazac sie jak dziecko :O powinien ci oddac, ty poznasz jak to jest dostac w ryj, a on jak sie cio/ta powinien bronic przy agresywnym partnerze.

Gość gość
Ma racje. Jeśli to kłótnie są . Nie powiniennaś tego robić. To nie świadczy dobrze . Nie panujesz nad sobą. Jak on na to reaguje?. Ja starałbym się na jego miejscu pomóc Ci, ale też oczekiwałbym przeprosin

Gość gość
bezczelny jak śmie się na mnie obrażać? chyba go zostawię dla jego kolegi. fajne ma tatuaże, na siłkę chodzi a ten mój obecny frajer tylko się uczy . i mu przez to nie staje

Gość gość
On łapie mnie za dłoń wtedy i trzyma ją i mówi że mam go szanować i potem nie odzywa sie z godzine.

Gość gość
nie poeinien się obrazac, facet dupa. powinen ci z liscia lutnac ze zdwojona sila w ramach rewanzu, idiotko.

Gość gość
"bezczelny jak śmie się na mnie obrażać? chyba go zostawię dla jego kolegi. fajne ma tatuaże, na siłkę chodzi a ten mój obecny frajer tylko się uczy . i mu przez to nie staje" Pasibrzuchu, wszo komputerowa nie podszywaj sie.

Gość gość
Nie każdy kto jest młody umie panować nad emocjami. Jak nie umiesz się normalnie wypowiedzieć to nie wyzywaj od idiotek, bo chyba tylko wyzywac umiesz i puste brednie pisac zeby ego podbudowac nieudaczniku

Gość gość
nad emocjami to chyba ty sama nie panujesz skoro własnego faceta lejesz. a potem takie rycza za kila lat ze drań je pobił. dla mnie taka panna to dno. dobrze ci powiedział, nie szanujesz go. powinien cię już dawno zostawić, ew przylać w odwdzięce na otrzezwienie

Gość gość
Bo powinnaś go szanować. On Ciebie też rzecz jasna. Powinnaś przeprosić. Ja na jego miejscu porozmawiałbym z Tobą dlaczego to robisz, bo nie jest to właściwe. Serio nie rób tego. Co byś zrobiła gdyby on uderzył Ciebie. Z tego co piszesz to on szanuje Ciebie, pomimo Twojego niewłaściwego zachowania jest z Tobą