Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minkapixi

samotnosc

Polecane posty

Gość minkapixi

jestem samotna. czuję, ze nie mam nikogo na tym swiecie. nie mam wsparcia realnego w nikim, a mase problemow. nie umiem sobie z nimi radzic. wszystkomnie przerasta. przeszlosc stapa mi po palcach i wciaz dogania. rozwazam samobojstwo. nie wierzew swoje zycie. juz coraz mniej w cokolwiek.

Gość gość
dodatkowo nic mi nie wychodzi, niczego nie koncze, a ludzie mnie zdradzaja. jak tu zyc?

Gość gość do
Ja mam tak samo

Gość minkapixi
a ile masz lat ?

Gość gość
ja tez jestem sama

Gość gość
Żyć dla siebie. Na pewno są jakieś rzeczy, które sprawiają ci przyjemność. Może książka, film muzyka, gorąca kąpiel, jakiś pyszny deser... Postaraj się choć raz dziennie robic coś dla siebie. Teraz jestem samotna, a tym sprawiam, że choć na chwilę zapominam o problemach.

Gość gość
jak zyc dla siebie jak ma sie o sobie niskie mniemanie, pomimo ze zrobilo sie w zyciu wiele by cos zmienic. i ciagle nic nie wychodzi, same klody pod nogi. w dodatku najblizsi wrodzy. ja juz jestem tez z tego wszystkiego wrogo nastawiona do zycia i nie widze tu dla siebie miejsca. nie umiem byc samodzielna osoba. mam 29 lat. zaden zwiazek mi nie wyszedl, w coraz wieksze syfy sie ladowalam. czekalam na milosc, ktora by mnie zbawila, ale prawda jest taka ze nie mam jej sama w sobie do siebie.i nie potrafie tego nadrobic, bo ktos mnie bardzo skrzywdzil gdy bylam jeszcze dzieckiem.

Z tego co piszesz czujesz się naprawdę źle. Poczucie smutku, bezradności, niska samoocena, a przede wszystkim myśli samobójcze to sytuacja, która wymaga skonsultowania się ze specjalistą - psychologiem lub psychiatrą. Przecież nie chcesz sobie odebrać życia, a zmienić jego jakość i poczuć się lepiej. ________________________________ www.pomocwwarszawie.pl