Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2319

Facet spod znaku koziorożca czy trudno go zdobyć?

Polecane posty

Gość gość2319

Jaki on jest? Czy łatwo okazuje emocje czy raczej kryje się z nimi? Lubi zdobywać czy być zdobywany?

Gość HakuKaku
Z której dekady? z grudnia czy stycznia? Bo się różnią w zachowaniu.

Gość gość2319
grudnia

Gość gość2319
Ja wiem, że trzeba to traktować z przymrużeniem oka jednak z czystej ciekawości chcę skonfrontować swoje doświadczenia z tym znakiem z innymi osobami.

Gość gość
Mam wielu kolegów koziorożców, ale ze stycznia. I absolutnie wszyscy to straszni d****arze :p

Gość HakuKaku
bardzo uczuciowy, ale nie okazuje tego na zewnatrz, dopiero kobiecie której zaufa, a o to cięzko. Ale jak juz kocha, to na 100% wierny , lojalny Do grobowej deski. Bardzo ceni sobie bezpieczenstwo i pieniadze, aby miec na jutro, dlatego może wydawać się pazerny na $, ale to po prostu troska o jutro i rodzinę. Lubi czułości,romantyzm ale sam na sam, przy innych raczej niechetnie okazuje. Wesoły, dowcipny. Ci ze stycznia są łatwiejsi do zdobycia :)

Gość gość
trudno ,ostrożni , nie jest łatwo zdobyć zaufanie.

Gość gość
gosc2319, i jak ? podobny?

Gość gość2319
To jak zdobyć jego zaufanie?

Gość gość2319
Podobny jak cholera skryty, nieufny jeśli chodzi o sprawy sercowe natomiast bardzo towarzyski i pogodny.

Gość gość2319
Tzn skryty, zdystansowany jeśli chodzi o sprawy sercowe, ale za to bardzo towarzyski i otwarty do ludzi.

Gość gość
Ty jaki znak

Gość gość2319
skorpion ;/

Gość gość
z 1 dekady ? pazdziernik ? 2 dekada który dzień

Gość gość2319
druga dekada

Gość gość
Pasujecie do siebie. Żywioł wody zasila ziemię. Podobni w zasadach życiowych, w wielu punktach. Kozę najlepiej dobrze nakarmić , wiesz - przez żołądek do serca :) pewnie jesteś( skorpion) bardzo kobieca, też skryta, idealistka, z fantazją , artystka? talenty plastyczne? Na pewno nie osaczaj go, nie bądź zaborcza, on nie lubi niespodzianek i niespodzewnaych sytuacji. Jesteś podejrzliwa, pełna rezerwy, ale on jest wart zaufania. Nie pokazuj , ze chcesz mieć nad nim kontrolę, bo ucieknie- on chce też mieć trochę swobody.

Gość gość
On koziorożec -marudny upierdas,oschły,chłodny w okazywaniu uczuc.Nudny.

Gość gość
gosc2319, poszukaj raczka, lub pana Pannę. Bardzo udane związki. ( ewentualnie rybkę).

Gość gość
Mój brat jest styczniowym koziorozcem. Nieufny, nawet trochę niesmiały. Wierny, dbajacy o rodzinę. Zapobiegliwy, pracowity. Nie lubi krzykliwych imprezowiczek, nadużywających alkoholu. Widzialam jego reakcje na weselach, dawniej na imprezach. Ambitny, czasem despotyczny, ceni wartości moralne.

Gość gość2319
Czyli powinnam względem niego być subtelna i powściągliwa? Bo jak będę za bardzo hop do przodu to ucieknie, zniechęci się lub przestraszy tak? Mam powodzenie u facetów(może nie jestem jakąś miss ale jednak coś we mnie faceci widzą), jego koledzy mnie komplementują podrywają, a on żartuje sobie razem z nimi wtedy i mnie zaczepia, ale nie tak otwarcie i bezpośrednio jak oni. Od jego kolegów słyszę, że jestem fajna, ładna i gdzieś chcieliby mnie zabrać natomiast od niego słyszę tylko pytania skierowane do mnie takie bez podtekstów zwykłe najzwyklejsze? Żadnego podsumowania mojej osoby nic. Chodź zaczepia mnie często, ale tylko jak jest w gronie kolegów.

Gość gość2319
Podnoszę może ktoś jeszcze się wypowie.

Gość gość
wrecz przeciwnie ;) powinnas go atakowac, sam jestem z koncowki grudnia i lubie dominujace kobiety :D

Gość gość
Miałam styczność z koziorożcem, ale mam wrażenie, że lubi otrzymywać, a sam niewiele daje w zamian... Gdy robiłam coś w jego kierunku, była radość i miłe słowa, ale doczekać się czegokolwiek od niego, to już ciężka sprawa ;-)

Gość gość2319
Właśnie tutaj jest tak ja przejmuję inicjatywę on się wycofuję, ja się wycofuję on przejmuje inicjatywę i tak się bawimy już trochę. Atakowanie faceta to nie w moim stylu, ale tacy bierni też mnie trochę męczą. Dziwi mnie fakt, że gdy jest w grupie to wtedy mnie zaczepia. Nie wiem brakuje mu odwagi gdy jest bez kolegów, to możliwe?

Gość gość2319
gość dziś Dobrze trafiłeś z podsumowaniem. On widać nie lubi być zaskakiwany wycofuje się wtedy. Więc chyba powinnam go traktować z dystansem tak mi się wydaję, ale obawiam się że zanim on zrobi jakiś konkretny krok to mi się odechce.

Gość gość2319
HakuKaku Dlaczego mówisz, że ciężko u niego z zaufaniem do kobiet?

Gość HakuKaku
Mam na myśli to , ze jest nieufny, boi się zranienia. U takich ludzi jest miłość szczera , on nie umie udawać. Pokaż się w towarzystwie jakiegoś kolegi, kuzyna, zobacz reakcję : )

Gość gość
Koziorożec ze stycznia-chytrus, zdradzacz, zero romantyzmu, egoista, wyzyskiwacz, klamczuch, coś za coś, nie polecam.