Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda Lena 90

Dobry materiał na meża?

Polecane posty

Gość Magda Lena 90

Witam, liczę na jakieś mądre i sensowne wypowiedzi bo naprawdę nie mam do kogo udać się z tym problemem! zaczęłam zastanawiać się ostatnio czy mężczyzna, z którym się spotykam będzie dobrym i wiernym mężem. Na wstępie powiem, że mam duży problem z zaakceptowaniem siebie i jeden chłopak po 3 latach związku mnie zdradził- co jeszcze bardziej wpłynęło na mój światopogląd. Długo szukałam kogoś kto w pełni będzie mi odpowiadał i w reszcie udało się. Rok temu związałam się z NIM. Na początku nie miałam wątpliwości jednak czas mija i coraz bardziej się poznajemy... Przezten rok dowiedziałam się, że jestem jego pierwszą dziewczyną (mamy po 24 lata). Nigdy nie był z nikim a w dodatku byłam też jego pierwszą łóżkową partnerką. Ja miałam to niestety już za sobą. Poza tym dowiedziałam się, że na uczelni ma tylko koleżanki. Nigdy nie miał dobrego kontaktu z facetami - tylko koleżanki ! Przeraziło mnie to, do tego wiem, że jedna z nich mu się kiedyś bardzo podobała i tu zaczęła się znowu moja chorobliwa zazdrość. Czy to ze mną jest coś nie tak czy znowu źle trafiłam? On cały czas powtarza mi, że kocha mnie bezgranicznie i tylko ja mu się podobam i jest w stanie nawet nie rozmawiać z koleżankami jeżeli mi to sprawi przyjemność :/ Ale ja powtarzam sobie i jemu, że to głupie i coraz bardziej mam wątpliwości czy to ma sens. Zastanawiam się czy nie lepiej by mi było gdybym była sama...

Gość gość
Ok, a teraz gdzie tu jest z nim problem?

Gość gość
na razie wydałaś się, że to ty masz problemy emocjonalne ze sobą. I co zamierzasz z tym robić? Jakaś terapia?

Gość Magda Lena 90
Zastanawiam się czy ktoś kto nie ma żadnego doświadczenia z kobietami nadaje się na stałego partnera. Nie interesuje mnie ktoś kto za rok czy dwa pomyśli sobie, że np. ooo seks jest spoko to spróbuje z inną. I czy to dobrze, że nie ma kolegów? ehh

Gość Magda Lena 90
Jest ktoś, kto mógłby ze mną o tym porozmawiać? Ma może podobny problem? Koleżanka mnie jeszcze bardziej dobiła, powiedziała, że takim babiarzom nie można ufać.. Nie mieszkamy razem nie kontroluje go 24h/dobre..