Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa bardzo mnie zawiodła, jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu urodziłam córkę. Jest kochanym dzieckiem, kocha obie babcie i dziadków. W mojej rodzinie przyjęto ją z troszkę większym entuzjazmem , ale to pierwszy taki maluch w rodzinie, no i moja rodzinka jest sporo mniejsza niż męża. Teściowa ma dziewięcioro rodzeństwa, tydzień temu córka jej brata urodziła synka. Tesciówka odwiedziła to dziecko w szpitalu jeszcze oczywiście z wypasionym prezentem i ekscytuje się nim, jak własnym wnukiem. Podobnie moje szwagierki. Przykro mi, bo nawet córką własnego syna i brata się tak nie zachwycały :(. A z rodziny męża to nikt nawet nie wysłał sms z życzeniami, nie mówiąc o jakiś odwiedzinach.

Gość wylewanie dziecka z kapiela
moze nie sa wylewni :classic_cool:

Gość gość
Fascynujące tak bardzo, że aż wcale. Ludzie piszą takie bzdury na tym forum, że porażka.

Gość gość
Na codzien jestescie w dobrych relacjach?

Gość gość
Do dziecka syna nie są wylewni, a do siódmej wody po kisielu już tak :(? No myślałam, że dobre. Widujemy się dwa razy w miesiącu, normalnie rozmawiamy. Fakt, szwagierki traktują mnie z dystansem, ale nie było między nami żadnego spięcia. Za tą kuzynką też jakąś miłością nie pałają, ciągle ją obgadują. Chyba, że to u nich normalne.

Gość gość
Podnoszę.

Gość gość
zazdrosc Cie zzera i tyle

Gość gość
A się przejmujesz. My dbamy by naszej córce z naszej strony nic nie brakowało tj. milosci, troski, akceptacji. Babcie, dziadkowie, wujostwo są ważni, ale bez przesady. A zabawkę jak mamy życzenie to kupujemy dziecku sami a nie czekamy, az ktoś laskawie je obdaruje.

Gość gość
Jesteście dziwni. Nie chodzi o żadne zabawki ani upominki. W ogóle nie było żadnego problemu, bo zawsze myślałam, że tamta rodzina taka jest i już. Ale odkąd urodził się ten chłopiec pogłupieli, a że teściowa wpadła w zbiorową histerię na jego temat nie spodziewałam się. Mnie np nie odwiedziła w szpitalu mimo, że mogła, a do tamtej dziewczyny poleciała. Nie rozumiem z czego to wynika. Przecież nasza córka powinna być dla niej ważniejsza, w końcu to dziecko jej syna. Nie jestem zazdrosna, raczej jest mi przykro.

Gość gość
Już nie przezywaj.