Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie macie znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Wymieńcie prawdopodobne powody.

Gość gość
Mamy znajomych do mówienia sobie dzień dobry, ale nie mamy takich znajomych, z którymi byśmy wychodzili na melanż, bo sami nie lubimy wychodzić na melanż.

Gość gość
Przeprowadzki i zmiany pracy czeste, a w pracy max 5 osob pracuje w mojej branzy:/

Tzn ja teoretycznie mam mówie cześć witam się z wieloma osobami, ale głównie tyle w ostatnich miesiącach:) Było wiele sytuacji, które sprawiły, że teraz jestem bez znajomych, ale mam dobrą rodzinę. Powody: -nieszczerość innych -brak tematów( nie dorosłem do standardów młodzieży chyba współczesnej) tzn umiem być wyluzowany i wgl, ale ciężko znaleźć osoby gdzie się dobrze poczuję:) chyba to, że jestem inny nie śmieszy mnie np( ale ktoś żygał....wypił tyle i bełtał itp itd to nie moja bajka jest)

Gość gość
To nie są powody, a wykrętki, jest masa normalnych ludzi, którzy nie.gadają o samych melanżach, wystarczy się przejść na większość kierunków na lepszej polskiej uczelni

Nie jestem mądry by być na dobrej uczelni:) Wiem, że są mili i uczciwi ludzie:) Mam nadzieje, że na nich trafię