Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wróżbita maciek cham i prostak

Polecane posty

Gość gość

Boże jak on jeździ po ludziach.teraz jezdzil po babce ze mieszka z bylym mężem bo maja wspólne mieszkanie i nie chce się tamten wyprowadzić.i ciągle drazyl ten temat.byl chamski i nie uprzejmy.wspolczjje tej kobiecie.bylam w szoku jakie on glupoty gadal.nie każdy ma pieniądze na nowe mieszkanie i odcięcie się od pewnych rzeczy.Ten wróżbita to idiota juz tyle razy się przekonalam.

Gość gość
jem placky

Gość gość
Coraz bardziej opryskliwy jest i glupoty klepie. ludzie boja się do niego dzwonić żeby nie zostać zjechanym na wizji

Gość gość
Typowy typ narcystyczny, pajac na nitce.

Gość gość
Żałosne jak się w tvn lansuje...

Gość gość
Wystarczy wlaczyć raz jego program i zobaczyć ze naprawdę nie szanuje ludzi.Wmawia im pewne rzeczy nawet nie patrząc w karty a jak ktos mówi ze jest inaczej to wróżbita Maciej mówi ze ta osoba klamie.Ogólnie bardzo niemily typek.Jestem zdziwiona ze ludzie widza jak ich traktuje (jak narzędzie do zarobienia kasy)bez żadnego zahamowania potrafi obrazić czlowieka a jednak dzwonią..nawet na FB napisal ze zaproponowano mu wlasny program w TV i jest przeszczesliwy.na obrazaniu i wciskaniu ludziom kitu się dorobil masakra :/

Gość gość
A komentarze pod tym wpisem :gratulacje panie Macieju bla bla bla.malo mu w ..... nie wejdą.i to dużo stosunkowo mlodych ludzi.Jacy ludzie sa naiwni.wystarczy walczyć jego program i mieć trochę oleju w glowie żeby zobaczyć ze to pajac.

Gość gość
*wlączyć

Gość gość
taa nie ma pieniędzy na nowe mieszkanie a na dzwonienie po wróżbitach to już ma :D a wy widzowie tvn łykacie jak wygłodniałe pelikany :D przecież to ktoś ze znajomków dzwoni, a on się wyżywa by pokazać jaki jest prawilny, do niepodstawionej osoby by tak nie gadał

Gość gość
Co ty gadasz.nie podstawili by osoby która powiedziala by wkoncu ze to oszust i rozlaczyli ja wczoraj na wizji:)

Gość gość
zgadza się mu chyba odbiło a jak ktoś się z nim nie zgadza to on się obraża i potem nie chce udzielić odpowiedzi

Gość gość
Albo udziela odpowiedz po chamsku czyli specjalnie zlą żeby dokuczyć tej osobie..

Gość gość
Ciekawe czy ma żonę bo wygląda na geja :)

Gość gość
wieśniak z W-cha i gej :)

Gość pitopanterka
mi nie wygląda na geja tylko na eunucha, podobny do sumbula Agi ze wspaniałego stulecia

Gość gość
Na bank jest gejem bo żaden hetero się tak nie zachowuje jak on ."Wiecie o czym ja mówię "!:D

Gość gość
Oszust korzystałam z jego "pomocy" nic się nie sprawdziło.Niezłą sumie zgarnął.

Gość gość
Zarabia na naiwnych i tyle