Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekkk18

Pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość kwiatuszekkk18

Mam przed sobą pierwszą wizyte u ginekologa. Mam 18 lat i odwlekałam ją jak się tylko dało i dzięki naporowi mamy zgodziłam się. Jak wyglądało wasze pierwsze badanie? Było bolesne? Wstydze się rozebrać przed obcym człowiekiem i boje się jego dotyku. Jak przygotować i ubrać się na wizyte? Zabrać ze sobą mame czy iść sama?

Gość gość
dziewico kotku, nawet jak ginekologiem będzie facet to musisz majtki zdjąć i szeroko nogi rozłożyć, nie dziw się jak mu wtedy kootas stanie

Gość gość
umyj sobie mala zadnych perfumow on tyle widzial w zyciu c....ek nie mysl ze twoja jest inna nie mysl ze ginekolog sie podnieca na twoj widok nie mysl ze poleci do twojwgo sasiada i mu opowie co masz za ci...ke,idz normalnie tak samo jak do dentysty

Gość gość
nie gól włosów pipkowych, on musi zobaczyć Twoją włochatą

Gość gość
weź do gina 2 pary majtek, bo może jest fetyszystą i poprosi Cie o majtki. wtedy jedne mu dasz a w drugich wrócisz do domu

Gość gość
jakie glupie odpowiedzi Ginekolog jest w pracy i napewno nie zbiera majtek to normalny czlowiek taki sam jak ogrodnik czy spawacz

Gość gość
ginekolog jak każdy facet lubi pukać 18 letnie dziewice

Gość gość
dlaczego chcesz iść do ginekologa z mamą ? 1. nie masz taty ? 2. chcesz żeby mama też zdjęła majtki ?