Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonamaxymalnier

facet do niczego czy to ja przesadzam?WAŻNE.

Polecane posty

Gość wkurzonamaxymalnier

WITAM.MAM PROBLEM Z MĘŻEM.JESTESMY RAZEM 18 LAT .MAMY 3 DZIECI.generalnie wszystko jest ok.niedawno wprowadzilismy się do nowego domu i powinno byc super.ale nie jest.mojemu mzowi nic się nie chce.przychodzi z pracy i albo spi albo oglada tv ,,jak leci''.próowałam go wyciagac na spacery ,do kina etc.nawet wyjścia gdzies z dziecmi to dla niego męka.jego odpowiedz-nie chce mi sie.a do mnie-jak chcesz to idz.jest jedno co mu się chce ,a mianowicie sex.o tutaj to wstepuje w niego demon.ale ja jak popatrze na niego przez cały dzień to tego sexu kompletnie mi się nie chce z takim leniwcem.mam go już k-a dosyć.do tego zarabia najmniejsza krajową.ja trochę wiecej.nie jest tragedia,ale d**y nie urywa zwłaszcza,że cały czas kończymy ten dom.nie wiem może to ja mam jakieś wielkie wymagania.ale nie chcę spędzać zycia u boku stetryczałego dziada.poza tym on się bardzo ogarnia jak jestem w pracy.wtedy wszystko jest na tip top-lekcje dopilnowane,obiad zrobiony.a może to ja przesadzam.nadmienię że nigdzie nie chodzimy ,do żadnych znajomych bo jemu się nie chce.juz szlag mnie trafia.

Gość gość
To rzeczywiście leniwiec.Może zacznij żyć swoim życiem a jego po prostu ignoruj.

Gość gość
ale leniwiec.ha.

Gość gość
o koorfa jaki leniwiec.

Gość gość
Ja nie mogę, ale leniwiec...

Gość gość
Ja piertole co za leniwiec:-O

Gość gość
jeśli jak mówisz tyle spraw dopilnuje na seks ma ochotę to nie taki znów leniwiec co do znajomych, wyjść i tak dalej to sobie przypomnij, czy kiedyś było inaczej? czy może nigdy nie chciał nigdzie chodzić, tylko się zmuszał?