Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie z rozwodnikiem

Polecane posty

Gość gość

Czasami nie mam już sił - była żonka wydzwania z d**erelami ..a bo to a bo tamto.. ( Tak jestem zazdrosna ...Widziały gały co brały ...Czasu się już nie cofnie . Mamy malutkie dziecko dopiero co się urodziło ..A już mam ochotę rzucić to wszystko

Gość gość
rozwodnik z dzieckiem jest jak g****o-lepiej go omijać z daleka. Byłam w takim zwiazku i wiem co mówię🖐️

Gość gość
Była żona też wydzwaniała? Mam dość! Wiem, że zawsze będę ta druga ;( Człowiek się stara a on tego nie docenia

Gość gość
co w tym dziwnego. jak ma dziecko z dwiema babami, to tak to jest. uszy do gory. uszy do gory, jak ja zostawil to juz chyba nie wroci do niej ;)

Gość gość
Są bardzo długo po rozwodzie . Ale co z tego zawsze będą mieć kontakt ze względu na dziecko . Czuje ,że mnie kocha jest za nami ale co z tego jak czasami nie docenia pewnych starań ..Nawet ostatnio podnosi głos

Gość gość
Wspolczuje.ja tez bylam z rozwodnikiem 6 lat.Byla zonka tez ciagle wydzwaniala prosila o pomoc.On mi tlumaczyl ze pomaga jej ze wzgledu na dziecko.Wierzylam. Potem okazalo sie ze oni przez te 6 lat...sypiali ze soba!! Gdy sie wszystko wydalo ja zerwalam z nim kontakty a on wrocil do niej.

Gość gość
zajmij sie dzieckiem, nie zapominaj dawać czułosci i seksu jemu i nie wariuj. będzie dobrze, kocha cie twój misio pusiu. :)

Gość gość
A dodam ze oni byli po rozwodzie 10 lat. I jak widac rozwod nic tu nie zmienia. Nigdy wiecej rozwodnikow.

Gość stara zolza
to tez prawda. rozwodnicy to jak ogryzki. nie ma co na takim szukac. zawsze bedzie mial puste kieszenie i zobowiazania cisnace za gardlo