Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobić z tym psem??

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wieczorem przyniosłam do domu szczeniaka, bo piszczał na blokowisku pod drzewem, mały na oko ma z 4 miesiące, komuś pewnie się znudził, zrobiło mi się go bardzo szkoda. Nakarmiłam go, jadł jakby widział jedzenie pierwszy raz od tygodnia. Mam psa,więc miałam karmę. Nie spałam całą noc, bo ujadał i drapał w drzwi ( musiałam zamknąć go w drugim pokoju, bo moja suczka go nie toleruje, on skacze do niej bo chce się bawić,ona jest już dorosła i ją to denerwuje. Dzisiaj musiałam wyjść rano do pracy, psy zostały w osobnych pomieszczeniach, jak wrócę to muszę się go pozbyć, nie może u mnie zostać, zawieźć go do schroniska? tylko że najbliższe jest 40 km od mojego miejsca zamieszkania, a może iść do gminy, pomogą mi?

Gość gość
Hoduj przez 6 miesięcy, a gdy nabierze wagi sprzedaj turkom na kebaba ;)

Gość gość
zawieź psiaka do schroniska,nawet te 40 km to żywa istota nie porzucaj jej na pierwszym lepszym skrzyżowaniu,w gmienie raczej nie pomogą no bo jak?

Gość gość
no nie wiem, wydaje mi się że jak znalazłam go na terenie należącym do danej gminy, to może oni zawiozą go do schroniska, chyba nie jest im obojętny los zwierząt przebywających na ich terenie