Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mlode dziewczyny sa tak zuzyte i pomarszczone

Polecane posty

Gość gość

...mlodzi chlopcy tez? To przez to jedzenie z chemia, brak ruchu czy wiekszy dostep do uzywek? Ostatnio widzialam pomarszczone i obwisle nastolatki. W duzych ilosciach zreszta, poniewaz moje ostatnie zajecie zwiazane jest ze szkolnictwem. Nie przypominam sobie zeby 10 czy 20 lat temu byly takie pomarszczone nastolatki w ilosciach masowych. Fakt faktem sa tez lepiej ubrani niz za czasow mojej mlodosci, ale CZEMU WYGLADAJA TAK STARO?!

Gość gość
Bo się codziennie malują Używki Intensywny imprezowy tryb zycia

Gość gość
Oczywiscie nie wszyscy mlodzi tak wygladaja... ale naprawde nie pamietam kilkanascie lat temu pomarszczonych mlodych ludzi przed 20 , a teraz jest takich pelno. Z czego to wynika? A moze sie przepracowuja?

Gość gość
Codziennie sie maluja, ale nawet jesli robia to od 15 r.z. - przez pare lat az tak zniszczyc skore? Podobno sa teraz lepsze kosmetyki. Faceci tez? I wszyscy tak imprezuja?

Imprezki,duzo piwa, zarwane noce, tapeta, malo ruchu, czipsy, zapiekanki i inne smiecie jako podstawowe jedzenie. Najbardziej mnie szokuje, gdy takie dziewczyny mają juz celulit. O matko.

Gość gość
Przecież cellulit co 2 kobieta ma. Ja się zdrowo żywię, jestem szczupła i też mam. Nie przesadzajcie

Gość gość
Mysle, ze glownie stres.