Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy teraz naprawde dzieci w szkolach sa gorsze i wredniejsze niz dawniej

Polecane posty

Gość gość

w gimnazjum podobno tak jest ze dzieci do nauczycieli podskakuja i pyskuja nawet. a za moich czasow czlowiek jak truś cichy byl i nauczyciela sie bał////ech

Gość gość
w gimnazjach szczególnie! jak ja chodziłam do gimnazjum to nawet nauczyciele mówili że dziewczyny są gorsze od chłopaków przez te lata nauki w ogóle w sukience się nie dało przyjść... ja czuje się ofiarą gimnazjów bo w podstawówce miałam same świadectwa z czerwonym paskiem i moja szkoła była najlepsza w okolicy po reformie już nigdy tak nie było....

Gość gość
W podstawówce są jeszcze w miarę normalne, w gimnazjum zamieniają się w bestie, a w liceum pokornieją, bo już wstyd się zachowywać jak głąby.

Gość gość
bachory wredne a ich rodzice to dopiero dziadostwo

Gość gość
ludzie zawsze byli wredni

Gość gość
w podstawowce tez byly wredne

Gość gość
Dzieci są takie jak ich rodzice. Rodzice kulturalni dziecko też, rodzice prostaccy dziecko też. Tyle, że tych prostaków jakoś więcej albo bardziej widoczni.

Gość gość
tia dzieci z doPrych domow to dopiero wyrastaja na zwyrodnialcow i zboczencow co widac pozniej w liceum jak puszczaja sie.:D

Gość gość
znajoma nauczycielka z dobrego domu uczy wlasna corke aby gnebila innych, bo w przeciwnym wypadku sama bedzie ponizna i slyszalam to naocznie. A ty gosciu wyzej dalej p*****l jacy to wychowani sa z dobrych domow. :D

Gość gość
nauczycielki w wielu przypakach sa glupsze i bardziej chamskie od tych nieszczesnych uczniow dlatego tak im sie podoba w szkole i drzec morde na dzieci

Gość gość
najlepiej trochę popracować z cudzymi dziećmi - zaraz się światopogląd prostuje i aborcja nie jest już taka obrzydliwa...

Gość gość
zlikwidować szkoły. kilka jest potrzebnych dla dzieci osób wartościowych samorządowców, biznesmenów , rządowców i artystów oraz celebrytów. resztę czeka ten sam los zmywak na Zachodzie, to po co pieniądze podatnika na oświatę wydawać? pogonić nauczycieli , szkoły na banki zamienić lub na piwiarnie zysk będzie a nie koszty. a i wrednych dzieci nie będzie w szkołach

Gość gość
gdyby nie cudze dzieci to bys z glodu zdechla

Gość gość
ahahaha a chuj z nimi niech sie mecza nawzajem. To nie moj problem.

Gość gość
czemu z głodu by zdechła? dzieci ją karmią?

Gość gość
do szkol pracowac ida najslabsi studenci i chamy

Gość gość
są pode wredne bez kultury bez grama dobroci w sercu bez szacunku do starszych bez szacunku do życia są obrzydliwi , a to tylko wina rodziców !

Gość gość
tacy to idą do urzędów

Gość gość
i zostają sprzedajnyi tanimi szmatami :) to fakt a potem płacz bo prace mam ale moje zycie to jedna wielka katastrofa chu...j im w d***le

Gość gość
praca pedagogiczno-dydaktyczna z dziećmi jest wspaniała! nie rozumiem jak można tego nie lubić? rodzice też zwykle chętnie współpracują z nauczycielami

Gość gość
dlatego zawsze bęe głosował i popierał Tych , którzy działają na szkodę polaków. polak jak się boi to "dobry"

Gość gość
nie wiem jak jest w szkołach publicznych. Moje dziecko chodzi do 3 klasy niepublicznej szkoły podstawowej w Szczecinie http://www.szkolapromyk.szczecin.pl/ i nie mamy z nią problemów wychowawczych, bardzo dobrze się uczy, jest grzeczna na lekcjach, w domu. W szkole ma ciekawe zajęcia, rozwijające jej umiejętności. Chodzi na kółko matematyczne i plastyczne.