Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W porównaniu do innych dziewczyn jestem nieładna :(

Polecane posty

Gość gość
To pocieszenie :)

Gość gość
ladniejsze dziewczyny maja wieksze szanse, ale srednie tez maja branie do tego jak dziewczyna jest totalnie glupia to tez traci na wartosci

Gość gość
Tyle to ja wiem :) choc nie zawsze, ale powodzenie i tak mają u takich facetów, których i ja bym nie chciała..

Gość gość
sredni to twoj target

Gość gość
Nie przesadzajcie ze kobiety sie przeceniaja, wlasnie kobiety bardziej sie zamartwiaja niz wy - wy mozecie byc najgorsi ale i tak ego macie wieksze od rozumu. A Ty autorko , jesli jestes faktycznie brzydka to albo pogodz sie z rzeczywistoscia i bierz co jest, albo wybierz samotnosc.Wybor nalezy do Ciebie. Mozesz byc szczesliwa odpuszczajac sobie i innym wygląd. Dużo mężatek powodzenia nie miały, a jak się trafił ten jeden, to byl zazwyczaj ten wlasciwy. Na pocieszenie dodam,ze czesto przystojniacy i dodatkowo fajni z charakteru biorą przeciętniary pod względem wyglądu i tkwią w związkach wiele lat albo i do smierci. To te piekne zazwyczaj koncza z pasztetami/alkoholikami/bokserami niestety.

Gość gość
od kiedy to przystojniacy biora przecietne? :D

Gość autorka__
Chyba tylko raz przystojny mi się podobał, i on się o dziwo ze mną paręrazy umówił, ale niedojrzały był i mnie olał, bo się domyślał, że jestem... dziewicą (dręczył mnie parę tyg o tą informację). Bez komentarza. A raz jakiś inny taki ultraprzystojny, z którym pisałam, taki szczery, napisał mi 'fajna z ciebie dziewczyna, nie straszysz, ale też nie jesteś pięknością'. A tutaj to ja zerwałam znajomość, bo mnie wkurzał. Ale to wszystko było za głupich czasów.. Dla mnie istotny jest charakter, facet MUSI mieć jak dla mnie określony charakter, warunek konieczny.

Gość gość
operacje

Gość gość
Na co operacja? na proporcje twarzy? bo elementy składowe mojej twarzy nie są jakieś wybitnie złe. Tylko symetrii rysów mi brak. :P

Gość gość
to tez da sie zrobic

Gość gość
no właśnie na to się robi operacje, pytanie tylko po co.

Gość gość
chyba juz zostalo to wyjasnione po co facet zawsze wybiera najladniejsza, ktora jest dla niego dostepna