Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćMam

Mój narzeczony, ojciec mojego dziecka ma w swojej matce przyjaciela.

Polecane posty

Gość DośćMam

Dziewczyny proszę o radę, bo jestem strzępkiem nerwów. Moja przyszła niedoszła teściowa lat 50 pisze smsy, najczęstszym odbiorcą jest jej syn i na odwrót. Nie mają siebie na codzień bo okad zaszłam w ciążę 2 temu, zamieszkaliśmy u mnie (500km od jego mamusi) widują się z 2 razy do roku. Ostatnio WYWALCZYŁAM aby w święta został z nami. Pierwsze nasze święta zaznaczę a jego mama chciała go jak co roku u siebie. On ma 28 lat. Ostatnio przypadkiem zauważyłam jak kopiuje moją wiadomość i wysyła do mamy. Był to czas kłótni akurat i napisałam mu tam pare słów nim wrócił z pracy do domu. Czy to jest normalne? Bo ja nie umiem tego zaakceptować. Wyboru mu dać nie mogę więc jak mu tłumaczyć? Pół dnia esemesuje z mamą a nie widzi w tym nic złego! Twierdzi że to ja jestem ta zła, odwraca kota ogonem. Mamy córeczke on bardzo ją kocha, wie ze jesli sie rozstaniemy to straci prace bo wroci do miasta rodzinnego i małej nie bedzie miał na codzień więc do rozstania nie dopuszcza. Ale robi to co robi a jest dorosly i ma wlasna rodzine już tak jakby. Zaznaczę jeszcze ze rozmowa z jego mama nie ma najmniejszego sensu bo kobieta dziwna, zaraz mówi że ja robie wszystko zeby nie znala syna i wnuczki i ze ona sie nie wtraca - ale sms co chwila, i ze chce dla nas dobrze - z pewnoscią.

Gość gość
mam juz sporo lat i wiem, ze wina za takie zachowania, to jest wina matek, ktore nie pozwalaja odciac pepowiny z dzieckiem.Caly czas wychowuja synow( corki czesem tez ) dla siebie , a nie dla rodziny, ktora w przyszlosci zaklada syn . Mam kolezanke, ktora ma 1 syna -dorosly facet , ktory mieszka 300 km od mamy .Codziennie rozmowy przed snem z synem , mama jedzie do niego na weekend, ida do restauracji oboje , kazdy mamy smutek jest jego smutkiem.Matka ma meza , ktory swiata poza nia nie widzi .I powielila wszystko z synem .Czy znajdzie sie jakakolwiek kobieta , ktora wytrzyma to ? Jestem pewna , ze nie . Albo bedzie ubezwlasnowolniona kukla w zwiazku z tym 31 letnim synusiem, ktory jest przy piersi mamusi ciagle . Moze u twojej przyszlej tesciowej ten sam mechanizm .Nie wygrasz z nimi, jesli twoj facet nie postawi na wasz zwiazek przede wszystkim . Matka jest bardzo wazna ale sa granice, gdzie matki jest za duzo . A co za duzo to bardzo niezdrowe . Elena.

Gość DośćMam
Jesteśmy razem 5 lat. Zawsze go traktowała ponad ale póki nie zaszłam w ciaże nie zwracałam na to uwagi. Rozumiem stosunki przyjacielskie córki z matką ale syna? On nie jest jedynakiem, ona ma w domu córke, wnuczke od niej i męża swojego. Ma czym żyć to żyje naszym życiem bo synuś jej wszystko mówi. Chore układy

Gość DośćMam
Telefon zakodowany, pół dnia smsmów z mamą to co ja mam sobie myśleć?

Gość gość
A cóz w tym złego że matka jest przyjacielem dla syna??? Tak właśnie rozwalacie dobre relacje rodzinne.Myślcie że mąż to wasza własność bu ha ha .Tylko czekaj i patrz jak facetowi puszcza nerwy i bachora bedziesz wychowywac sama.Miałem to samo,smycz i zero kontaktów.Wszystko jej przeszkadzało,brat,siostra,ojciec,matka, tylko złota karta była ok.Teraz pisze laboraty miłosne ale nie za mna tylko za kartą.Moze tylko pomarzyć.Dla dziecka wszystko,dla niej wała.

Gość gość
tak do gotowania sie zabiraj jkobieto polska a potem sprzataczka badz i nie zapomnij wsadzic penisa w gebe bo to naprawde cudownie byz mezatka 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw