Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym zostac samotna matka

Polecane posty

Gość gość

nie zanosi sie na to ze wyjde za maz pomoic hostatnich porazkach chcialabym wziasc przyszlosc w swoje rece, jestem po trzydziestce zerwalam z facetem jakis czas temu a nie mam zamiaru szukac kogos od nowa bo juz to przerabialam wiec pomyslalam ze moge w koncu zostac mama mieszkanie mam prawie splacone wiec bedziemy miec dzie mieszkac co myslicie o tym?

Gość gość
Kup slownik

Gość gość
wyrzadzisz dziecku krzywde juz na starcie

Gość gość
dlaczego wyrzadze dziecku krzywde? bo nie bedzie mialo ojca? ojciec zawsze sie znajdzie kiedys w przyszlosci ale przynajmniej nie bede uzalezniac swojego zycia na czekanie na niego co bedzie jak go spotkac za 10lat? wtedy to bedzie za pozno na dziecko a teraz mam do tego warunki i mysle ze jest najlepszy teraz na to czas

Gość gość
jak uwazasz

Gość gość
zamroz sobie jajeczka jak Krupa i wtedy mozesz czakac :)

Gość gość
To twoja decyzja. Ja np zerwalam z facetem, przeszlam przez etap "nienawidze plci meskiej" i "juz nigdy nikomu nie zaufam" a teraz zaczynam od nowa. Rozumiem ze czas ci ucieka ale co bedzie jak spotkasz kogos wyjatkowego i bedziesz zalowac ze to nie z nim masz dziecko?

Gość gość
to Twoim zdaniem powinnam poczekac mimo wojego wieku i mimo tego jak dlugo to moze potrwac

Gość gość
Tak autorko z 14:12. Ja mam 34l.i tak zamierzam zrobic.

Gość gość
Moim zdaniem. Jak juz pisalam to twoja decyzja. Ja bym czekala, chociaz teraz tak mowie a mam 25 lat. Nie mam pojecia jak bede myslec za 10 lat. Jesli mozesz zapewnic dziecku dobre zycie to mysle ze brak ojca tu nie bedzie tragedia.

Gość gość
Autorko, mi sie tez wydaje, ze lepiej poczekac. Zrobisz sobie dziecko, kiedys moze spotksz kogos z kim zalozysz rodzine. Ale co z biologiczym ojcem? moze zmieni zdanie i bedzie chcial widywac malego. Wydaje mi sie, ze bedzieTobie i twojemu nowemu partnerowi.

Gość gość
Ja wyznaje zasady nic na skroty. To ja ta 34l.

Gość gość
Autorko bylam za granica dlugi czas i poznalam pierwsze matki po 40. Ja czekam. Zastanow sie dobrze i jesli masz ochote to podaj maila. Popiszemy. 34 latka.

Gość gość
pewnie leciałaś na złych chłopców którzy imponowali ci ilością wypitego alkoholu ... patologia nie powinna się rozmnażać

Gość gość
Moja mama uczy w przedszkolu za granica i jedna pani z Izraela niedawno co urodzila dziewczynke, a ma 43 lata.

Gość gość
Hahahaha rozsmieszyl mnie koment powyzszy. Latwo osadzac. Na szczescie ja tego nie robie i dzieki temu mam wiernych przyjaciol,towar,ystwo od lat.

Gość gość
Taaa...najlepiej wywnioskowac ze lecialo sie na złych chlopakow. Przyczyn bycia singlem jest wiele ale oczywiscie jakis wielki chodzacy kompleks musi wszystkim dowalic bo mu sie coś wydaje :D chyba z wlasnych doawiadczen.

Gość gość
zgadzam się - zainwestuj w słownik ort. :D