Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ossstro wkurzona mamuśka

Kłótnia z dyrektorką przez donos wychowawcy, wkurzyłam się.

Polecane posty

Gość gość
ale o co Ci chodzi przylatujesz po dziecko kiedy chcesz, z ryjem doslownie wyskakujesz do dyrektorki a przeciez to ona miala racje. Jakby tak kazdy przychodzil i zabieral sobie dziecko jak chce, to bylby cyrk a nie przedszkole. u Mnie w przedszkolu sa podobne czasy odbierania dzieci, jak chce zabrac o innej to mowie o tym wczesniej.A jak nie moge, to rozmawiam z Paniami i nie ma nigdy problemu A Ty jak chamka wyciagasz argumenty, ze placisz to wymagasz. Typowa, wspolczesna mamuska , zero kultury i empatii, roszczeniowa postawa bo moje dziecko... jak sie nie umiesz dostosowac do rznych zasad, to wychowuja dziecko w domu

dzięki :) wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że nowe przedszkole jest ok. to w sumie też w zeszłym roku nie było złe bo mieli cudowną panią, taką zaangażowaną w swoją pracę, na 26 dzieciaków w grupie wiedziała jaką które dziecko ma ulubioną zabawkę, jakie choroby przechodziło, co lubi jeść. taki pedagog z prawdziwego zdarzenia, z powołania, widać że lubiła dzieci i swoją pracę. pani dyrektor nie miała powodu aby do mnie przychodzić, odebrałam dziecko w godzinach podanych w regulaminie - tyle że wcześniej niż zwykle. u nas nie deklarowaliśmy czasu pobytu dzieci w przedszkolu - są dzienniki i wpisywane jest od której do której jest dane dziecko. także nie widzę naprawdę powodu aby mieć pretensje. no jedyny powód to jakieś kompleksy pani wychowawczyni.

gość dziś ale o co Ci chodzi przylatujesz po dziecko kiedy chcesz, z ryjem doslownie wyskakujesz do dyrektorki a przeciez to ona miala racje. Jakby tak kazdy przychodzil i zabieral sobie dziecko jak chce, to bylby cyrk a nie przedszkole. u Mnie w przedszkolu sa podobne czasy odbierania dzieci, jak chce zabrac o innej to mowie o tym wczesniej.A jak nie moge, to rozmawiam z Paniami i nie ma nigdy problemu A Ty jak chamka wyciagasz argumenty, ze placisz to wymagasz. Typowa, wspolczesna mamuska , zero kultury i empatii, roszczeniowa postawa bo moje dziecko... jak sie nie umiesz dostosowac do rznych zasad, to wychowuja dziecko w domu x x ale chamską i roszczeniową postawę to Ty w tym momencie prezentujesz. jeśli godziny odbioru są od 11;30-12 i od 14:30-16:30, to jak przyszłam po dziecko o 11:30 to było w godzinach z regulaminu, tyle że wcześniej niż zwykle, bo zawsze odbieram po 16. wcześniej czyli nie poza godzinami odbioru tylko wsześniej czyli między 11:30 a 12, a nie po 14:30 - rozumiesz?

Gość gość
Mamusko, nie tlumacz się, to pewnie jedna z przedszkolnych mam aktywistek, dla której pani przedszkolanka to 8 cud świata:-)

chcę po prostu żeby sytuacja była jasna. bo jakbym przyszła poza godzinami odbioru to bym rozumiała jej pretensje. ale w naszym przedszkolu jest to po prostu niewykonalne, bo drzwi są zamykane i poza wyznaczonymi godzinami aby wejść trzeba dzwonić dzwonkiem i czekać czy ktoś człowieka wpuści. być może to mama z typu tych co oplatają panią wianuszkiem i chwalą jej zalety, a może taka właśnie pani pedagog co uważa się za kogoś lepszego niż rodzic-popychło.

Gość gość
nie, zadna mamuska aktywistka Tylko normalna matka bo jesli juz jest jakas sytuacja konfliktowa, ze dyrektorka chce cos powiedziec, cos jej sie nie podoba a matka wyskakuje dosłownie z ryjem, ze płaci to wymaga.... wiec o czym tutaj mowic ? moje dziecko wiec robię co chce ? Nie , niekoniecznie.

Gość gość
A co? Moje dziecko i nie robie co chce, tylko co ktoś obcy sobie zyczy? Powodzenia:-)

Gość gość
skoro kazdy jest Panem i władna nad swoimi dziecmi, to po co scigac ojcow porywajacych dzieci ? po co karac ludzi maltretujacych maluchy ? przeciez moje dziecko, moja wlasnosc, traktuje jak chce. . Mozna bylo wyjsc z twarza z tej syt czy nie ? mozna bylo porozmawiac z Pania dyrektor i zapytac o co doklanie ma pretensje ? Matka sie wkurzyla, wyjechala z chorymi argumentami, na koniec sie obrazila i zmienila przedszkole. Powodzenia w innych placówkach

Gość gość
Twoja argumentacja i porównania sa pozwalające:-D. Idz i nie grzesz wiecej