Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek z zonatym mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

hej wam nie chce zjazdow dostawac tylko jakies porady albo co sadzicie o tym. Wiec tak jak w temacie jestem w zwiazku z zonatym mezczyzna , mieszakmy razem od kwietnia , wczesniej spalam u niego rowniez ale mniejsza o to. Ja mam 18 lat on 35 takze tez nie zbyt ciekawie no ale jak sie kogos kocha to nic w tym zlego. Jestem w ciazy na styczen mam termin no i tu sie powoli schody zaczynaja. Wczesniej jezdzil do rodziny bo ma corke co pare miesiecy a teraz w listopadzie byl 3 razy i teraz w grudniu 12.12 w piatek okolo 20 przyszedl do omu ja sie kapalam i on mi wtedy oznajmil ze tam.jedzie ma ok 300 km w jedna str. No dziwne prawda bo tak nagle powiedzial ze jedzie a jak sie zapytalam czemu to powiedzial ze jak wroci to mi powie no ok i pojechal wyszlam z wanny zadzwonilam do niego i zapytalam sie co on odwalil za akcje i ciekawe co zonka chce zejedzie ale sie wkurzyl i juz ze soba nie rozmawialismy mial byc na nastepny dzien w sobote. W sobote zadzwonil mi ok 15 pogadalismy nie cale 10min to powiedzial ze niby jego mama ma miec operacje tylko dziwne czemu nie mogl mi tego wczesniej powiedziec?? no i powiedzial ze bd w niedziele . Po paru minutach mu zadzwonilam to napisal mi eska czy nie moze jesc spokojnie z dzieckiem to mu odp zeby nie dzwonil juz bo.nie bede odbierala i tak skonczyl sie nasz kontakt w niedziele go nie bylo i nawet nie dzwonil, dopiero w poniedzialek o 9 zadzwonil ale nie odbieralam i wyl. Tel. Po 40min zalaczylam i.zadzwonil z prywatnego wiec odebralam i sie zapytal czemu nie odbieram a ja ze nie,mam ochoty z nim rozmawiac i sie rozlaczylam. Pkd wieczor byla sasiadka bo miala do niego sprawe e go nie bylo napisalam wiec mu kartke o co chodzilo i wgl ze w razie gdyby przyjechal to nie chcialam z nim rozmawiac no ale okey wyszlam z psem o 17.10 i zadzwonilam do niego bo z tamtad jakby jechal to do pracy odrazu a pozniej tu do domu to byl by po 16 ale byla 17 a go nie bylo wiec zadzwonilam mu i sie pytam kiedy bedzie bo sasiadka byla powiedzial ze zaraz , akurat sie z nim minelam hehe, po 10 min zadzwonil ale rozlaczylam polaczenie, wrocilam do domu o 19 to go nie bylo w domu najlepsze jest to ze nie wrocil na noc, przyjechal dopiero dzisiaj o 10 fajnie co nie?? Dlatego chcialabym sie poradzic co robic . Wrocilabym do mamy ale nie moge bo nie ma pieniedzy i co z dzieckiem :-( nie mam nic ech prosze o wsparcie i porady z zycia a nie o cisniecie mnie

Gość gość
glupia zdz.....ra

Gość dorota wam poradzi
związek z żonatym mężczyzną to małżeństwo. tyle w temacie.

Gość gość
CO ZA DZIECINADA

Gość gość
Urodz dziecko i zostaw mu na wychowanie staremu c***jowi a ty uzywaj życia.

Gość gość
Stara miłość nie rdzewieje. Jeszcze wróci do żony

Gość gość
masz problemy i sama sobie dopomoglas, nie doroslas do zwiazku, nie wylancza sei tel, obgadaj z nim wszystko, by nie bylo niedomowien,

Gość gość
Kobiety sprawdzajcie z kim się wiazecie. Widziały cały co brały. Ile razy go sprawdzalas czy ma tendencje do klamania przed wejściem z nim w związek? Pewnie ani razu. Facetowi trzeba urządzić poligon, sprawdzać, obserwowac, notowac, zwracać uwagę na szczegóły, dziwne zachowania.

Gość gość
co za bełkot...krótko mówiąc on cię olewa, a tobie się wydaje, że nie odbierając telefonów poprawisz sprawę.

Gość gość
wiem ze nie poprawie sytuacji , tylko chce mu zrobic na zlosc , chce miec w************,/ne tak jak i on.. tylko wczesniej bylo okey super pieknie ladnie a teraz?;( wlasnie tego sie obawiam ze mnie zostawi chodz oni nie sa razem od paru lat , w sensie on jest na slasku ona w malopolsce i najgorsze jest to ze nie dawno pytalam sie go o rozwod to mowi ze sie nie da ze do biskupa musial by pisac bo koscielny ma ale nie wierze w to nie znam sie na tym

Gość gość
Wszystko się da trzeba tylko chcieć. On najwidoczniej tego nie chce

Gość gość
ale ty bełkoczesz, przeczytałaś w ogóle co napisałaś? błąd na błędzie. Aha. Matko jedyna NIE "zadzwoniłam mu" tylko "zadzwoniłam do niego" Puściłaś się z gościem nie dość, że żonatym to jeszcze tyle starszym. Pij piwo, które naważyłaś.

Gość gość
Masz głupie zagrywki z tym nie odbieraniem telefonów . Dorośli ludzie rozmawiają ze sobą a nie uciekają od problemów lub robią sobie na złość . Musisz z nim ustalić co będzie z wami albo w prawo albo w lewo. Jezeli wraca do zony , podaj go o alimenty. Powodzenia :o