Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidosperido

Co to za zachowanie kobiety wobec mnie

Polecane posty

Gość lidosperido

Jakiś czas temu poznałem bardzo fajną, ładną i inteligentną dziewczynę, no taka prawdziwa " klasa". Po 30, oboje po przejściach. Spotkaliśmy się kilka razy, wzajemne uwodzenie i flirt. W ubiegły piątek zaprosiłem ją do siebie, mieliśmy pić i miała zostać na noc. Specjalnie wysprzątałem mieszkanie, kupiłem jej ulubione wino, podleczyłem przeziębienie. Ona przyjechała przywiozła coś do zjedzenia, ale o 1 w nocy oświadczyła, że jedzie do domu bo chce się wyspać. Nie naciskałem, przytuliłem, odprowadziłem do taksówki. Ale rozczarowanie było spore i ze złości wypiłem sam całą resztę alkoholu. Następnego dnia gdy ona zapytała mnie przez fb jak się dziś czuję, wygarnąłem jej, że jestem zły i rozczarowany, bo miała zostać a nie została - ona najpierw próbowała cos wytłumaczyć, a w koncu napisała, że jestem niestabilny emocjonalnie, ona mnie nie rozumie iwidzi, że miałem zły dzień więc może wziąłbym coś na uspokojenie. A jak mi humory miną to żebym jej dał znać . Jak mam zintepretować te słowa? Czy to już koniec

Gość gość
jesteś świnia, dopiero ją poznałeś a już myślisz o roochaniu, dobrze że cie olała

Gość gość
14:16 ma racje, ty tylko o roochaniu myślisz świnio !

Gość gość
autorze tematu, policja już o tobie wie, dzisiaj przyjadą po ciebie

Gość gość
KAZDY JEDEN SAMIEC O JEDNYM MYSLI;WYDOOPIC ZA WSZELKA CENE; dobrze ze sie szanuje staraj sie lepeij ,koo kosztuja aty na latwizne i darmoche liczyles, za malo bajeru i staran wlozyles w ta znajomosc...madra laska,szanuje sie z byle kim do wyrka nie chodzi!!! DAJE JEJ != PUNKTOW NA != MOZLIWYCH;A TY ZACZNIJ SIE SZANOWAC; bo ona pomylsi ze ejstes k******arz amator

Gość gość
autor tematu jest mega bezczelny, chciał roochać i jeszcze ma do niej pretensje !