Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzechu91

Depilacja włosów łonowych

Polecane posty

Witam ! Tydzień temu (wtorek) postanowiłem podciąć swoje włosy łonowe. Mam 22 lata. Nigdy tego nie robiłem. Było to dla mnie trochę uciążliwe posiadać taki " busz" muszę zaznaczyć że jestem dość mocno owłosiony na całym ciele. Postanowiłem PRZYCIĄĆ delikatnie owłosienie nad członkiem. Natomiast owłosienie moszny zgolilem deliaktnie maszynką . Drugi dzień był można powiedzieć dający się we znaki, mocno kuło , kolejne dni przynosiły przyrost włosków. Dziś mija 7 dzień , można powiedzieć jest lepiej. Ale włoski moszny kują mnie w uda i pachwiny. Moje pytanie brzmi 1. Jak długo muszę czekać na powrót owłosienia do stanu poprzedniego ? Jakoś mi sie to nie podoba , żałuję swojej decyzji teraz. 2. Czy włoski zmiękną ? Jeśli tak ktos tak miał i po jakim czasie ? 3. Czy jest jakiś sposób aby je zmiękczyć ? Chcę zaznaczyć że był to mój pierwszy i ostatni raz. Człowiek uczy sie na błędach usmiech.gif Dziekuję za każdą sensowną odpowiedź. Pozdrawiam

Gość gość
hmmmm, może jakieś kremy nivea itp coś co nawilży skórę i włoski. Ale chyba najlepiej poczekać , włosy wszędzie odrastają tak samo, włosy, twarz.. po czasie robią miękkie i elastyczne , cóz do tego czasu musisz pocierpieć . Ile mogą odrastać zapewne miesiąc i będą dość spore.

Gość gość
Było nie ruszać , to teraz masz hahahahaha

Szanowny gościu Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia , to nie pisz !. Ja nie szukam tu czytania Twoich głupich śmiechów tylko rozmowy porady .

Gość gość
Wiesz co po tygodniu powinieneś zauważyć poprawę , włoski odrosną i będą coraz mniej kłuć. Może zastosuj jakiś puder, talk w miejsca uda, pachwin. Cóż i czekać , jak nie ma krostek, jakiś stanów zapalnych z dnia na dzień powinno być coraz lepiej. Pozdro