Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie nie da się pokochać a może tak się zdarza

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza dziewczyna która mi się spodobała była nieosiągalna, dwie następne również. Zmniejszyłem wymagania i pod koniec liceum zacząłem przyjaźnić się z jedną dziewczyną,niby jej na mnie zależało ale jak tylko pokazałem że chcę coś więcej to uciekła. Potem poznałem swoją pierwszą dziewczynę, przez trzy miesiące pokazywała mi jak bardzo jej na mnie zalezy, rzuciła mnie z dnia na dzień zdradzając z byłym. Przyznam że było w tym trochę mojej winy bo o nia nie dbałem. Ona była strasznie przeciętna. Po pół roku poznałem kolejną, niby wszystko fajnie, chodzę z nią za rekę i całuję ale ona nie okazuje mi uczuć, nie odpowiada czasami na wiadomości a teraz w ogóle zastanawia się czy jest sens to kontynuować. Nie wiem co ze mną nie tak, one wszystkie uciekają. Mam 22 lata i brakuje mi drugiej osoby, która kochałaby mnie , chciała ze mną być .Zastanawiam się jak paskudny muszę byc że nawet te przeciętne na które moi znajomi patrzą ze zdziwieniem nie chcą ze mną być.

Gość gość
prosze o odpowiedź bo moja była tak mi powiedziała na rozstaniu ze nigdy z nikim nie będę bo nikt mnei nie pokocha

Gość gość
mam dużego, ale jestem niski

Gość gość
na tym forum chyba nie da się dostać merytorycznych odpowiedzi