Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loli222222

jak zakonczyc "przyjazn z wampirem energetycznym?"

Polecane posty

Gość loli222222

znam swojego przyjaciela-M. od malego z widzenia, w wakacje miedzy liceum a gimnazjum poznalismy sie przypadkowo przez kolezanke- tak jakos wyszlo, ze zaprzyjaznilismy sie. Nie slyszalam o nim duzo od ludzi- jedyne to,ze byl zabojczo zakochany w jednej dziewczynie- dzisiaj juz wiem, ze to powinien byc znak bym nie zaprzyjazniala sie z tym typkiem. A wiec M. wydawal sie jako moje marzenie przyjaciela- oddany, doradzal,plakal gdy ja plakalam, pomagal- poprostu przyjaciel na zawsze. Oczywiscie zapoznalam go z reszta mojej paczki- jedna z dziewczyn znala go ze szkoly i kumplowali sie i ona zakonczyla z nim kontakt- to powinien byc kolejny znak. Moja druga przyjaciolka tez z nim zaczela sie kumplowac, jednak z czasem zakonczyla ta znajomosc- i zostalam ja. Nie zawsze bylismy blisko bardzo siebie, no ale przyjaznilismy sie. On mial czesto napady zlosci i smutku- depresji. Pisal mi miliony wiadomosci,ze on chce umrzec, nie widzi sensu zycia- no, ale nie bede osadzac kogos przed jego depresje? Czesto gdy zaczynalismy dyskutowac nawet o tematy nie wiem takie jak zwiazki kobiet i mezczyzn on potrafil robic to w jedna wielka klotnie- krzyczac,przeklinajac. Wiele naszych i takich rozmow sprawialo, ze poprostu mialam bol w glowie. Wiele razy klocil sie, ze "ja sie z nim nie licze, ze nie patrze na niego jak na przyjaciela na 1 miejscu w swoim zyciu"- Nigdy nie byl moim najlepszym przyjacielem, ale zawsze staralam sie z nim dobrze obchodzic. Po ostatniej klotni kilka dni temu, kiedy znow wypisywal mi jak bardzo ja sie z nim nie licze, postanowilam ze tym razem to koniec- trzeba zakonczyc ta znajomosc. Jednak on zaczal mi wypisywac ze bezemnie sie zabije, ze jestem najwazniejsza i jego jedyna osoba ktorej on moze zaufac, ze jesli to koniec to on sobie cos zrobi, zalamie sie itp- Mam okropne wyrzuty sumienia, ze zakanczam ta znajomosc- ale co mam zrobic, jesli on jest takim wampirem energetycznym? Jak zakonczyc przyjazn? Co jesli on naprawde sobie cos zrobi?..

Gość gość
NASRAJ MU NA GĘBĘ I IDZ DO EGZORCYSTY!

Gość gość
jestes zajeta itp. po kilku odmowach powinien zalapac