Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy powiedzieć o tym ojcu dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Moja historia jest trudna i dość długa. Otóż moja przyjaciółka poznała faceta kiedy wyjechała, ja po pół roku wyjechałam do niego i cóż zakochałam się w nim - oczy, uśmiech, spojrzenie pełne miłości, radość w każdym słowie. Zostawił dla mnie moją przyjaciółkę. Byliśmy razem 2 miesiące, kiedy dowiedzieliśmy się, że ona jest w 3 miesiącu ciąży. Niestety masz związek nie przetrwał tej próby. A raczej moja przyjaciółka nie chciała żeby przetrwał. On kochał swoją córeczkę, ale zawsze powtarzał ze nie kocha jej mamy. Wytrzymalismy tak miesiąc. Odeszlam od niego chcialam zeby byli szczesliwi. Dziewczynka nie zyje, a oni razem juz nie są. Dzisiaj leżę w szpitalu, jutro będę miała cesarke. Na świat przyjdzie nasz synek, o którym on nic nie wiem. Tak bardzo mnie to meczy. Dostałam od niego SMS dziś rano ,, Wracam do domy, do miejsca gdzie wszystko się zaczęło. W każdym momencie myślę o Tobie. Mam nadzieję, że spotkamy się gdy wrócę. " . Dziewczyny co ja mam zrobić ? Myślałam żeby sama wychować dziecko, ale ono musi znać ojca.

Gość gość
prowo bo to niemożliwe być aż tak głupim 10/10

Gość gość
Powinnaś mu powiedzieć. A co on zrobi to się okaże....

Gość gość
Głupim? W tak krótkim czasie przestałam wierzyć w przyjaźń, było mi źle ze zakochałam się w facecie przyjaciółki ale ja go naprawdę kochałam.

Gość gość
Hmm, zawila sytuacja. I co? 9 m-cy nie zamierzalas mu mówić, a jak się odezwał, to chcesz? Wydaje mi się, ze powinnas mu powiedzieć w momencie, kiedy dowiedzialas się o ciąży. A jak nie uwierzy, ze dziecko jest jego?

Gość gość
laski to PROWO przecież każda kobieta walczyła by o miłość i ojca dla swego dziecka Dylematy z d**y wzięte dlatego PROWO !!!!

Gość gość
DAJ M U ZNAC;ALE PROWO NAMAXA

Gość gość
Walczylabys o miłość z osobą która jest dla Ciebie ważna ? Nie umiałam walczyć o niego z przyjaciółką. Nie mówiłam mu o ciąży. Nie chciałam mieszać w ich idealnym życiu gdzie dla nas miejsca nie było. Miałam nadzieję że są szczęśliwi.

Gość gość
Jeśli byłaby to jakaś obca dla mnie kobieta to nie miałabym jakiekolwiek dylematu, a tu chodziło o moją przyjaciółkę.

Gość gość
A dlaczego ta dziewczynka nie żyje?

Gość gość
Nie wiem. Ponoć umarła kilka godzin po porodzie. Tyle mi wiadomo.

Gość gość
Wiem Wam łatwo wszystko ocenić.

Gość gość
Wlasnie, tez mnie zastanawia ta dziewczynka... A jemu bym powiedziala, ma prawo wiedziec, tak samo jak dziecko ma prawo do obojga rodzicow, ja tez nie jestem z ojcem swojego dziecka i mimo, ze jestesmy skloceni, nie wyobrazam sobie, zeby maly nie mial z nim kontaktu

Gość gość
Może były komplikacje ? Nie wiem. Od jego przyjaciele usłyszałam tylko, że malutka żyła kilka godzin.

Gość gość
Tak bardzo chciałabym żeby był ze mną tutaj.

Gość gość
Powiedz mu przecież to jego dziecko.

Gość gość
Dzisiaj o 9.03 zostałam mamą! Mój synek ma 59 cm i waży 3 kg i 90 gram

Gość gość
Gratuluję, ale wiesz- nie chcialas psuc ich idealnego życia, ale do łóżka z nim chodzilas. Coz, teraz to po ptokach, ja bym powiedziała. A nóż widelec ulozy się Wam. Powodzenia

Gość gość
jak on chce byc z Toba to z nim badz! Ty go kochasz a on Ciebie.. tak bardzo Ci zazdroszcze :(

Gość gość
Dzisiaj odwiedziła mnie jego siostra - napisałam jej sms' a. To ona powie mu prawdę. Czego mi zazdrościsz ? Bo myślę że nie ma czego.