Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner Bliznieta jaki jest

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doswadczenia z facetami spod tego znaku, bo ja juz nic nie rozumiem...

Gość Ann1611
Patrząc po moim Bliźniaku, mogłabym powiedzieć, że musiał się porządnie wyszaleć,aż odpuścił i postanowił się troszkę ustatkować. W tej sytuacji mogę tylko życzyć wytrwałości

Gość gość
nie wiem jak partner ale partnerka bliźniaczka jest super

Gość gość
jak przystało na bliźniaka ma on 2 twarze. Wyszaleć rzeczywiście się musiał, mój mąż ma 33 lata i od roku zrobił się bardziej odpowiedzialny i rozważny, a jesteśmy 11 lat po ślubie.

Gość gość
Jestem bliźniakiem i mam dwie twarze jedną miłą do rany przyłóż a druga się objawia jak coś mi się nie spodoba i lepiej jej nie poznać bo tej twarzy boi się mój własny szef i czuje do mnie respekt... a tylko dlatego że kiedyś się ze mną starł i nie szczędziłem słów krytyki pod jego adresem.

Gość gość
Kobieta Bliźniak - klasa, uroda, ciepło, dobro i zaj.... w łóżku i nie tylko

Gość gość
bliźniak najgorszy znak zodiaku, fałszywy do bólu, tylko pełna dominacja na taką osobą może doprowadzić do szczęśliwego finiszu, w przeciwnym racie cierpienie przez dwulicowego obłudnika :O

Gość gość
moj (byly) blizniak byl samotnikiem i domatorem. Taki bardzo uczuciowy marzyciel. Wydawalo sie, ze mimo tej swojej wrazliwej strony potrafi jednak podejmowac konkretne decyzje i w razie koniecznosci twardo stoi na ziemi. W pracy kierowal duza grupa ludzi, wiem ze robil to swietnie i byl wyrozumialym, ale tez wymagajacym szefem. Doznalam szoku, gdy w bardzo konkretnej sytuacji (dotyczacej naszego zycia prywatnego) stwierdzil po prostu: "nie dam rady..." i wymiekl jak male dziecko. Nigdy nie znalam nikogo spod tego znaku, a moj byly wydawal sie byc calkowitym zaprzeczeniem typowego blizniaka, czyli bawidamka i imprezowicza (jak wynika z opisow) Mam wiec calkowity metlik w glowie