Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność czy związek z byle kim?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie wydaje się głupie- ale jakby się głębiej zastanowić i rozejrzeć dookoła to wiele kobiet ucieka przed samotnością w ramiona już kogokolwiek. Biorą co jest porzucając marzenia i wchodząc w nieszczęśliwy związek. Idealne związki nie istnieją, tak jak nie istnieją idealni ludzie ale miłość powinna być a nie tylko smutne przyzwyczajenie. Ja osobiście stawiam na samotność i mam nadzieję, że będę się tego trzymać. Nie liczę też na znalezienie kogoś normalnego, sama najwidoczniej mam takie cechy, że przyciągam dupków.

Gość gość
Niecałkowicie się z Tobą zgadzam. Odpowiadając na Twoje pytanie zdecydowanie samotność

A ja znam kilka związków w których kobiety wzięły jak to mówisz "co popadnie" czyli normalnych uczciwych facetów, niezbyt przebojowych, ale szczerych i kochających i dzisiaj nie mogą się ich nachwalić jakie są szczęśliwe. Zgodnie jednak przyznają, że jak były młode to nigdy by nie spojrzały na takich nudziarzy/pantoflarzy. Wybierając samotność robisz sobie krzywdę.

Gość gość
Samotny romantyk nie zrozumiałeś autorki kompletnie. Ja też wybrałam samotność, ale przez to, że takich facetów jacy by mi odpowiadali nie ma. Podrywają mnie i podobają mi się prości chłopcy, ale po co się angażować skoro wiem, że z nimi bym się tylko męczyła. Natomiast Ci którzy by mieli u mnie większe szanse to dziwacy nieśmiali w których typie nie jestem, bo jednak w nieśmiałość nie wierzę.

Gość gość
Nudziarze są spoko... Ja nie mam nie wiem jakich wymagań- jedynie czego pragnę to szacunku. Żebym mogła zajmować się swoimi pasjami(które są niebezpieczne, ale skoro ktoś chce ze mną być to nie może podcinać mi skrzydeł i na odwrót). Ja trafiam na takich którzy ciągle się mnie czepiają, są mili na początku a później są podli i nawet głupiego talerzyka po sobie nie odniosą. Tekst mojego byłego? Kto ubrudził ten sprząta(ja ubrudziłam bo zrobiłam obiad i nałożyłam na talerz). Po co mi taki co tylko leży na kanapie i ma mnie w d***e? Zaraz mnie pojedziecie, że nie wszyscy są tacy- wierzę, ale jakoś na takich nie trafiam.

Gość gość
Może masz za małe wymagania :P

Gość piegowata krakuska
Uważam, że nie warto wiązać się z byle kim ;) Z drugiej strony nie warto również zamykać się na szukanie nowych znajomości. Z pomocą nadchodzi Internet. Może spróbujesz szczęścia na www.dyskoteka.co ? Pamiętaj, że kto nie próbuje ten traci ;)

Gość ovechkin
a jakie są twoje wymagania dotyczące faceta z którym moglabyś stworzyć szczęśliwy związek