Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet ma bardzo malego

Polecane posty

Gość gość

i przez to nie czuje przyjemnosci z sexu, nie wiem ile ma cm ale miesci mi sie w dloni przy zwodzie tak ze ja nawet moge zamknac mam problem bo nic nie czuje czasami nie moze wejsc bo jest za krotki na przyklad od tylu nie daje rady bo wypada nie moge mu tego powiedziec ale nie moge zyc bez normalnego sexu bo co to za zycie

Gość gość
no to zmien kaliber i po sprawie

No cóż, ja nie jestem zwolenniczką teorii o małej wadze rozmiaru. Może ktoś tam się umie obsługiwać nie dość, że krótkim, to jeszcze cienkim członkiem. Ja nie umiem i tyle. W dodatku sam widok takiego mikruska mnie rozśmiesza więc ten...:) I żeby nie było-nie naśmiewam się z małych członków, ani ich właścicieli. Po prostu nie jesteśmy kompatybilni:P

Gość gość
no dobrze ale nie chce zmieniac faceta bo ma taki problem to by bylo glupie bo jest nam dobrze nie wiem jak sobie z tym poradzic bo on sam mysli ze ma "normalnego" jak kiedys sobie zartowalam nawet sie ze mna przedrzeznia i mowi ze ma duzego jak cos tam (jakeis zwierze) czy wypada mu powiedziec wczym rzecz?

Gość gość
Gdyby było wam dobrze, to nie byłoby tego tematu. Jak coś nie pasuje partnerze/partnerce i jest to dość istotna rzecz, to należy się rozstać, bo i tak związek nie wypali, więc szkoda czasu.

Gość gość
uwielbiam sie kochac zawsze mialalm duzy apetyt ale z nim jak przyjdzie co do czego to czuje ze nie chce a on sie wkurza ze "dlaczego nie doszlam" no bo chyba nie wymusze tego jak nie ma odpowiednich narzedzi

Gość gość
on nie moze w pozycji kiedy lezy na mnie bo nie dosiega jedynie co to ja na jezdzca i odwalam cala robote :/

Gość gość
Jak może nie sięgać? Nawet jakby miał 10cm, to spokojnie by sięgnął... no chyba ze jesteś gruba, to wtedy faktycznie może być problem :P

Gość gość
nie ja tylko on ma duzy brzuch

Gość gość
Znajdź sobie z dużym ja akurat mam dużego i mogę tobie pomoc

Gość gość
tak sprawdzilam z centymentrem na oko do max 9cm w erekcji ale do tego jest cienki czuje jakbym sobie wkladala tampona jak uprawiamy sex :/

Gość gość
jakies rady? co zrobic zeby sex byl normalny?

Gość gość
moj ma duzego za to miekkiego i takiego mi wpycha. od razu ochota przechodzi

Gość gość
Ostatni osobnik wygrał w tym temacie. Jednogłośnie. 🖐️

Gość gość
Żaden facet co jest świadomy ze ma małego nie da sobie zmierzyć,i to jeszcze kobiecie.Nie p.i.e.r..d..o..l....głupot.

Gość gość
bo temat nie pisłała kobieta, tylko prawik z małym hu.jem i do tego zerowym doswiadczeniem. Jak może od tyłu wypadać skoro akurat w tejpozycji sięga się głębiej. Niech szuka dalej pocieszenia:)