Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaa479

Co kupujecie pod choinke nastoletnim córkom?

Polecane posty

Gość Lolaa479

Święta tuż tuż a prezentu brak. Cora ma wszystko, mówi że niczego niepotrzebuje, ale oczywiście kupić coś trzeba. Mlodszy syn dostanie tableta za 500 zł a córeczka(niemowlak) taki plac zabaw do gimnastyki za 200 zł plus body. Więc prezent dla nastolatki będzie za 300 do 400 zł zresztą ona mówi że nie chce drogiego prezentu. Interesuje się moda, muzyka, sportem. Pomyslslsm o zestawie do makijazu za 150 zł i coś jeszcze tylko co? A co wy kupujecie nastolatkom?

Gość gość
Daj jej pieniadze niech sobie sama kupi. Np. jakis drobny symboliczny upominek typu notatnik, kalndarz, fajna skarbonke i w srodku pieniadze. Moze kupi sobie fajny ciuch, albo torebke. W koncu to nie malo dziecko, tylko nastolatka.

Gość gość
Ja dla swojej 15-latki kupilam bransoletke pandory,ale nie dostanie jej,przegiela przekraczajac limit na kom.naciagnela nas na ponad 200funtow jestem tak na nia wsciekla,ze az mi sie nawet myslec nie chce o prezencie dla niej.Bedzie miala nauczke .

Gość gość
JA pieniedzy bym nie dała bo wiem jakie są nastolatki;) Mam 21 lat więc jako starsza koleżanka Twoich córek mogę Ci poradzić, że lepszym rozwiązaniem byłaby karta podarunkowa do jakiegos sklepu, czy to drogerii czy sklepu z odzieżą...

Gość gość
Moja 14 letnia dostaje buty takie jakie tam sobie chciała, kolczyki z pereł, książkę, maskarę i gazetę i może jakieś ubrania. Chociaż przez jej ostatnie zachowanie jeszcze się nad tym pozastanawiam. To ode mnie i mojego partnera, a co od swojego taty dostanie to nie wiem

Gość gość
moze kup jej bon do empiku lub jakiegos sklepu z ciuchami, albo cos do sluchania muzyki, np ipod lub jakis smart phone

Gość gość
Strasznie rozpieszczacie swoje dzieciaki, ja jestem po 20stce i nigdy nie dostawałam tak kosztownych prezentów. Chociaż z biednej rodziny nie jestem, a wręcz przeciwnie.

Gość gość
Moja 14- latka dostanie telefon prestigio

Gość gość
takie czasy,ze dzieciaki teraz wszystko juz maja i nie wiadomo co kupowac

Gość gość
jejku ja jako nastolatka zawsze pizame albo 100xl dostawalam i bardzo sie z tego cieszylam.teraz tez dzieciom nie kupuje drozdzych niz za 100zl prezentow... (tablet tylko ma drozszy ale to jest rodzinny nie jej osobisty)

Gość gość
gość dziś I bardzo dobrze robisz,ja zaluje ze swoja core tak rozpuscilam,ona nawet nie zalozy niczego co nie ma firmowego logo,masakra.Wiem,ze to moja wina

Gość gość
rok temu kupilam corce mini tablet a w tym roku dobra ksiazke bo corka uwielbia czytac , zestaw do robienia bizuterii bo tez lubi sobie podlubac , zestwa do pielegnacji wlosow po prostownicy i jakas sume pieniedzy w postaci karty prezentowej do jednej z galerii (nie bedzie to ogromna suma ale na przecenach poszaleje :) corka ma 17 lat

Gość gość
ja swojej kupiłam lokówkę turmalinową, szlafrok i narzutę młodzieżową do jej pokoju, dokupię jeszcze jakąś fajną książkę; myślę, że karta upominkowa do sklepu/galerii będzie super kiedy nie ma co kupić