Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tacy jak ja nie mają szans na dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem chudy i niskiego wzrostu i zauważyłem że dziewczyny zupełnie się mną nie interesują a często nawet wyśmiewają się ze mnie i traktują lekceważąco. Zauważyłem że wysocy i dobrze zbudowani faceci nigdy nie są tak traktowani przez kobiety a wręcz przeciwnie dziewczyny robią wszystko żeby się nimi zainteresowali, mimo że często nie mają o niczym pojęcia i są zwykłymi chamami i dresikami. Ja pomimo tego że studiuje medycynę i zachowuję się normalnie, nie trzymam się na uboczu i mam znajomych nie widziałem żeby dziewczyny się mną w większym stopniu interesowały.

Gość gość
a ja jestem wysoki i chudy i to samo :D jesteśmy zerami ale przynajmniej czymś, który rok i akademia?

Gość gość
To że dziewczyny nie lecą na wygląd to bujda dla naiwnych, jeżeli nie masz wyglądu to zapomnij o kobietach.

Gość dorota wam poradzi
poczekaj kilka lat. skończysz studia, otworzysz swój gabinet, twoja atrakcyjność wzrośnie;-)

Gość gość
A ile masz wzrostu autorze? Bo mi ostatnio cholernie spodobał się facet który jest równy wzrostem ze mną ( ja mam 165 cm) :D a w dodatku też jest bardzo chudy. Za to nadrabia pięknymi gęstymi włosami, zarostem i cudownymi oczami. Jak dla mnie to jest ósmy cud świata. Naprawdę bardzo się zafascynowałam mimo jego mało męskiej sylwetki... Nawet nie jestem w stanie do niego zagadać, bo strasznie mnie onieśmiela i na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej widze, że nie narzeka

Gość gość
Mam 173 cm wzrostu i ważę 55 kg 90% mężczyzn w moim wieku jest niestety lepiej zbudowana niż ja. Niestety jeżeli chodzi o kobiety to obawiam się że zostają mi już tylko te na które inni nie zwracają uwagi.

Gość gość
Ja też jestem facetem i ważę 56Kg i 175cm wzrostu