Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwnie sie czuje

Polecane posty

Gość gość

jak w jakims dziwnym skrypcie, gdzie ludzie maja do powiedzenia swoje role i koniec, nic prawdziwego naprawde nie ma. tv, filmy, ksiazki pokazaly kazda mozliwa kombinacje, mamy gotowe kwestie i nie ma juz nic prawdziwego :/ nie wiem co jest prawdziwe a co nie.

Taki sposób myślenia oraz postrzegania świata nazywamy derealizacją. Zazwyczaj przyczyną pojawienia się takiego stanu jest lęk, czasami zmęczenie. Poczucie derealizacji związane jest z zaburzeniami nerwicowymi, depresją. Podobne stany mogą pojawiać się w przypadku zaburzeń neurologicznych np. padaczki lub migreny. Oczywiście może występować również u zdrowych osób. ____________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość Rajosław
Ja tak miałem po MARIHUANIE, kimkolwiej jesteś nie przejmuj się, przejdzie Ci, pomyśl jaka byłaś i kim byłaś przed tą "dereelką", po za tym to WSZYSTKO dzieje się w MÓZGU, bo my JESTEŚMY CHODZĄCYMI MÓZGAMI z rękami i nogami i narządami, a MÓZG TO CHEMIA !

Gość gość
prawda jest ukryta ale nie całkiem niedostępna ,prawda wyzwala i wszystko staje się jasne ,ciekawe jak ten stan określa się w psychologii hehe zapewne to u nich jakiś objaw chorobowy na wszystko mają paragrafy ,na kłamliwe kreacje rzeczywistości też?

Gość gość
na każdym kroku straszysz ludzi depresją a oni po prostu zaczynają logicznie myśleć

Gość RADEK 30 LAT
jak chcesz to możemy pogadać, a Ty Persefona p*********, bo masz w swoim tępym łbie tylko 2 wizje: nicość czyli skrajny nihilizm, albo bóg czyli nieskończończoność tak jak by nie było innych założeń i opcji, a wierz mi, są, możemy pogadać o tym, ale nie na cafe

Gość gość
LOGIKA TU NIE MA NIC DO RZECZY bo czym że jest logika !? ILUZJĄ, że pewne rzeczy powinny wyglądać tak a nie inaczej, że pewne przewidywania rozwoju wydarzeń powinny być w jakimś tam założeniu przewidywalne i wytłumaczalne, że wszystko można wytłumaczyć kierując się logiką, a tak nie jest I NIGDY NIE BĘDZIE jakby istniała LOGIKA nie byłoby BÓLU tylko inny mechanizm

Gość gość
wszystko jest jak najbardziej logiczne ale potrzebny inny punkt odniesienia szersza perspektywa szersza niż Tobie znajoma na codzień

Gość do_wyżej
NIEPRAWDA

Gość gość
Same profesory:-)

Gość gość
haha ciekawie xD filozofujcie dalej, nie wiem czemu ale lubie ten temat xD