Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie takie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Które rozstały się ze swoimi mezami nie majac nic poza dzieckiem-pracy, mieszkania, a wyszly na prosta i teraz wioda zycie na jakims poziomie, maja partnera, ktory jest dla nich przyjacielem i tworza szczesliwa rodzine? Czy to jest mozliwe?

Gość gość
Tak. Moja znajoma mając kiepską pracę, do tego nie mając własnego m, z trójką dzieci, rozstała się z mężem. Wiedzie super życie u boku nowego partnera. Ma z nim 4 dziecko:)

Gość gość
fajnie ze napisalas. pocieszylas mnie, ja mam 1 dziecko i maz mnie bardzo poniza,fizycznie juz to odczuwam bo zaczelam z nerwow spac po 3 h w nocy, nie moge zasnac, no i serce bardzo mnie kluje i dusi w klatce piersiowej. glowa mnie boli na okraglo,nie wiem juz czy z nerwow czy ze zmeczenia,lepiej nie bedzie bo maz mi wprost powiedzial ze mu sie 'nie chce'. ze jemu jest dobrze i mam teo nie spieprzyc. a ja czuje jak ulatuje ze mnie chec do zycia po prostu :( i dziecko jest swiadkiem krzykow, mam dosyc, stac mnie na normalny zwiazek, bo umiem sie zaanazowac,rozmawiac,wysluchac i pracowac nad soba. tylko ten pierwszy krok ku zmianom...przeraza mnie. pozdrowienia:)