Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święta u rodziców chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak nalega, abym święta spędziła z nim i jego rodzicami. Ja natomiast stanowczo oponuję. Nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, a więc nie rozumiem, dlaczego mielibyśmy spędzać święta razem. Na chwilę obecną wolę spędzać je z moją rodziną, a on niech spędza je ze swoją. Co Wy na to? Czy to niegrzeczne, że nie chcę przyjechać do jego rodziców na święta? Dla mnie niegrzeczne jest właśnie zostawienie w ten rodzinny czas swoich rodziców, dziadków, aby spędzić święta z obcymi ludźmi. Co Wy na to?

Gość gość
ja myślę, że spoko nie ma problemu, nie jesteście małżeństwem jeszcze przecież!!! Ostatecznie jak już by się nie wiadomo jak upierał, to można jechać w odwiedziny w 1 albo 2 dzień świąt. Myślę, że to całkowicie normalne, wiele ludzi tak robi. Mam pełno znajomych, którzy nie są po ślubie i oni spędzają święta u swoich rodzin osobno. Wg mnie raczej chamskie to by było zostawić swoją rodzinę i jechać do rodziny faceta. Ja sama studiuję z dala od domu i w święta chcę być ze swoją rodzinką, mój facet odwiedza swoją, nie ma problemu!!!!

Gość gość
Raczej dojazd nie wchodzi w grę, bo kawałek od siebie mieszkamy. I sama podróż w święta zajęłaby mi ponad pół dnia, a potem jeszcze powrót. Mam tylko nadzieję, że jego rodzice zrozumieją.