Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepewność

Polecane posty

Gość gość

Jestem tu nowy więc od razu się przywitam. Cześć wszystkim Mam bardzo nurtujące mnie pytanie. Kochałem się z moją dziewczyną która ma 19 lat w sobotę 06.12. Była ona dziewicą. Chcieliśmy tylko tego wieczoru po prostu spróbować. Tzn kilka razy w niej poruszałem się gdyż ją bardzo bolało ale po chwili mówiła że przestało. Miałem prezerwatywę. Doszedłem na zewnątrz. I mam ogromnie ważne pytanie czy coś z tego mogło wyjść??? Nie chciałbym tego bardzo!! Teraz wszystkie czynniki: -Do dzisiaj dziewczyna nie dostała jeszcze miesiaczki. A zaczeła się jej 14.11 I dobrze wiem bo mówiła że ma bardzo krótkie. W sensie 23 max 24 dni. I kilka razy zdarzyło się jej mieć dłuższe może z 3 razy które trwały max 33 dni ale mówiła że to było np po pielgrzymce więc uzasadnione. To jest moja PODSTAWOWA obawa. - Czemu jeszcze nie nadeszła??!!-. -Robiliśmy to 22 dnia więc teoretycznie nie było szansy żeby miała dni płodne. -Jak już mówiłem miałem założoną prezerwatywę od samego początku. Przed założeniem, ściągnięciem umyłem ręce aby nie pobrudzić się ewentualnie preejakulatem. -Po przebiciu błony wyjąłem go gdyż chciałem być bezpieczny i doszedłem na zewnątrz swoją ręką w prezerwatywie. Więc niby nie ma szansy żeby się coś z tego urodziło no ale... Moje obawy: -Gdy podczas gry wstępnej położyłem się na niej lekko musnąłem prześcieradło penisem, jej nie dotykałem. Lecz później gdy sprawdzałem rąką w kilku miejscach było lekko wilgotne. - Mam nadzieje że to od niej a nie preejakulat, gdyż chyba siadła kilka razy nago na nim. Druga obawa to czy nie było jakiejś najmniejszej nieszczelności na prezerwatywie albo czy nie nastąpiło jej przerwanie. Pewny nie jestem bo robiliśmy to po ciemku. Ale w toalecie gdy ją ściągałem była chyba w całości na penisie i w zbiorniczku było pełno spermy. To dla czego nie ma jeszcze tej cholernej miesiączki??!! Już jej okres trwa dłużej niż najdłuższy jaki miała. Dodam jeszcze że w poniedziałek po stosunku zaczeła chyba raczej dość ciężko ćwiczyć i robić brzuszki oraz bardzo mało jeść. Żeby się odchudzić. Lecz czy mogła reakcja organizmu na ten wysiłek być tak szybka gdyż lada moment po stosunku spodziewała się miesiączki?? Nie chce być jeszcze tatusiem więc proszę bardzo o odpowiedzi:P Dziękuje.

Gość gość
Dziecko kochane, seks jest dla dorosłych ludzi.