Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkapierzynka84

Schudłam juz 8 kilo a 6 kg przedemną...

Polecane posty

czuję sie rewelacyjnie, wkoncu znikl problem co ja rano ubiorę i mysl ze cos bedzie za ciasne, ze w tym bedze brzuch odstawal...

Gość katarzynka pierzynka84
wiek 30 lat ....zaraz 31 heh nie pracujaca mama 6 letniej corci moje dzisiejsze sniadanie: po przebudzeniu pije kawe z jedna lyzeczka cukru bulka ziarnista, jajko sok grejfrutowy kolo godziny 8.30

Gość gość
Ile się pozbywalas tych 8 kg?

zaczelam od poczatku listopada, w tym 3 tyg na silowni bieznia i orbitrek, teraz stosuje diete i masaze na boczki, ktore juz mi prawie nie wystaja

Gość gość
Brawo! Pięknie! Tylko uważaj na jo-jo ;p ja zmieniłam na stałe dietę, wprowadziłam owoce, warzywa i soki, a odstawiłam przekąski i sztruczne żarcie - stąd dostaję diety http://terapiasokami.pl/pl/n/list i bardzo mi służy ;)

wlasnie tego jojo sie boje... przerabialam juz kilka diet i zawsze wracalo, ale ucze sie jesc zdrowo, nie jem slodyczy chyba ze jestem przed okresem siegne po kostke czekolady bo wtedy mam taka ochote na slodkie. poki co niezle mi idzie, potrafie odmowic sobie kebaba, czy frytek jak gdzies jestem z rodzina. moj maz natomiast ma takie ciagnoty , ale staram sie byc twarda, jedzenie sobie urozmicam, postawialm tez na bialko. od kilku dni zauwazylam ze gorzej u mnie z toaleta...

wlasnie tego jojo sie boje... przerabialam juz kilka diet i zawsze wracalo, ale ucze sie jesc zdrowo, nie jem slodyczy chyba ze jestem przed okresem siegne po kostke czekolady bo wtedy mam taka ochote na slodkie. poki co niezle mi idzie, potrafie odmowic sobie kebaba, czy frytek jak gdzies jestem z rodzina. moj maz natomiast ma takie ciagnoty , ale staram sie byc twarda, jedzenie sobie urozmicam, postawialm tez na bialko. od kilku dni zauwazylam ze gorzej u mnie z toaleta...

Gość gość
tez mam 6 kg , ale nie m oge za duzo bialka i nie wiem jaka diete wybrac

Gość darija
Gratuluję wyników :-) Ja s ch udałam 7,1 kg, zostało mi 5,4

Gość gość
gratuluje, ja zmienilam nawyki zywieniowe i schudlam 10kg w 3 miesiace :) jestem na stabilizacji

super dziewczynki, ja mam nadzieje ze tez woja wage bede w stanie utrzymac... dzien oczywiscie zaliczam do udanych... wrocilam niedawno z solarium:) lubie byc troszke opalona gdy chudne, czuje sie atrakcyjniejsza:)) wkoncu wchodze w r 38!!!!!!!! jupi!!!!