Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz po zakupach swiatecznych czy dopiero sa przed wami

Polecane posty

Gość gość

ja jeszcze nic nie kupilam. a tak m sie nie chce:( do najblizszego centrum handlowego mam 20km. do tego niemowlaka ktorego nie mam z kim zostawic i musze z nim sie uganiac podczas zakupow. odkladam to na ostatnia chwile chociaz wiem ze pozniej bedzie tloczno.

Gość gość
Nie mam jeszcze nic. Mimo że wszystkie sklepy, bazarki pod nosem są... Zupełnie nie mam ochoty świętować, w tym roku zmarł mój tata, wujek.... nie chcę wcale świąt.... jedynie ze wzgledu na dzieci się zrobi....

Gość gość
zakupy przede mna, ale bardzo male. NA wigilie jedziemy do moich rodzicow, gdzie dostaniemy "na wynos" mnostwo jedzenia, w pierwszy dzien swiat do tesciow, gdzie rowniez dostaniemy pelno zarcia. Tak jest co roku i nieraz nie zdolamy tego przejesc. Zaraz pewnie odezwa sie komentarze zazdrosnych, ktore same musza latac po sklepach i gotowac 100 potraw, ze jestem pasozytem :D Ale poki zyja moi rodzice i tesciowie, zawsze tak bedziemy spedzac swieta, a w przyszlosci ja bede zapraszac swoje dzieci z rodzinami i serwowac im dania na wynosc:P

Gość gość
W weekend. Pracuje w handlu i ludzie juz w listopadzie kupowali na święta. Niektórzy chwalili sie ze w listopadzie na początku choinki ubrali, klienci.

Gość gość
Prezenty drobne już kupione, teraz tylko skladniki na potrawy, ale to w pn. We wtorek gotowanie, a od środy juz tylko ucztowanie:-).

Gość fishy
Prezenty mam, zakupy spożywcze zamówione z dostawą pod drzwi na poniedziałek. W ogóle w tym roku się po sklepach nie bujalam :D

Gość gość
Ja już praktycznie wszystko mam. Jeszcze tylko w poniedziałek lub wtorek kupię takie ostatnie produkty np rybę.

Gość gość
Nadal nic nie mam.

Gość Ela564
Większość rzeczy już kupione. Prawie wszystko zapięte na ostatni guzik. Prezenty też kupione - choć z tym łatwo nie było. Trudno jest wybrać coś członkom rodziny, których widzi się raz na kilka miesięcy. Gdy szukałam inspiracji natrafiłam na artykuł dotyczący najgorszych prezentów - https://www.ppg24.pl/top-10-czyli-najgorsze-pomysly-na-swiateczne-prezenty-,207.html . Polecam się zapoznać, jak ktoś ma takie zakupy dopiero przed sobą :)

Zakupy świąteczne przede mną a wokół masa maluchów. Ale pójdę na łatwiznę i zamawiam wszystko w jednym sklepie. Problem polega tylko na tym, ze nie wiem co wybrać! Znalazam sklep, który ma mega szeroki asortyment produktów dla dzieci a ja nie bardzo wiem co takiej matce może się przydać. Wiadomo, że ciuszki i buteleczki ale może coś jeszcze fajnego? możecie coś polecić spośród tych ze stronyhttp://abc-bobasa.pl? Ja mam już tyle upatrzonych ubranek, ze chyba wydam wszystko na te maluchy:)

Gość gość
część już mam, teraz kompletuję listę tego co mi brakuje i pewnie zamówię we frisco, tym bardziej,że sporo promocji znalazłam na ryby a tych właśnie nie kupiłam jeszcze