Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w 17latce a mam 26 lat

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, czy ten związek miałby sens? Zakochałem się, choć myślałem, że ma ona z 20 lat :D A tu niespodzianka :) Mamy szansę?

Gość abstraktyk
Ty jej nie kochasz tylko pozadasz

Gość gość
Skąd wiesz? Nie mam zamiaru jej skrzywdzić, a z seksem będziemy czekać.

Gość abstraktyk
Kto mowi o gwalcie ? Podoba Ci sie jej cialo i wszystko. Ja sie nie moge dogadac z 20-parolatkami (mam 28) a co dopiero nasto. Chyba ze jestes niedorozwiniety emocjonalnie.

Gość gość
co za bełkot :O przecież normalne, że jak ktoś się komuś podoba, ciało również ma ogromne znaczenie, a nawet zasadnicze, czy by miała 17 czy 30 parę lat :) przecież nikt nie zakochuje się strukturach neuronów :O

Gość gość
Abstraktyk - a z 28-latkami się dogadujesz? Bo jesteś co najmniej dziwny, o żaden gwałt mi nie chodziło, a Ty od razu jakaś sugestia, że chodziło mi o gwałt... Zazdrościsz chyba, że się nie dogadujesz z dziewczynami, które i za 8 lat będą bardzo piękne :)

Gość abstraktyk
Metafora, nie w doslownym znaczeniu. Z czasow LO pamietam, ze pomiedzy 17, 18 i 19-latkami byly roznice w dojrzalosci i nie tylko. O czym TY chcesz z 17-latka rozmawiac ? O zadaniu domowym czy ostatniej klasowce ? Bo nie powiesz mi, ze o utrzymaniu domu, pracy czy karierze zawodowej.

Gość gość
To że Ty nie potrafisz z nimi gadać, nie znaczy, że inni nie potrafią. Nic dziwnego, że Cię nie chcą, jak je zanudzasz...

Gość abstraktyk
Daj se czaju

Gość mag4
A ja nam 18 lat i spotykam się z 28 latkiem i mamy wiele wspólnych tematow, dobrze się dogadujemy i ne wyobrażam sobie żeby miała spotykać się z kimś w moim wieku

Gość gość
Spróbuj to zobaczysz czy macie szansę , jeden Ci powie że nie drugi że tak i co? będziesz liczył głosy ? hehe jak się nie przekonasz to się nie dowiesz i tyle