Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luna0207

jakie znalazłam ogłoszenie o prace

Polecane posty

Witam, szukam opiekunki do rocznego syna od marca 2015 w Stróżach przez 5 dni w tygodniu w godzinach od 7:45 do 16:15. Najlepiej osoby po 25 rż. która ma już własną rodzinę lub doświadczenie pracy z dziećmi. Płacę tylko 400 zl miesięcznie lecz jak ktoś nie pracuje tylko zajmuje się domem to jest to forma zarobienia dodatkowych pieniędzy. Kontakt mailowy.

ahhahaha dobre dobrae no ale zaloze sie ze jakas emerytka pojdzie albo matka samotna 400zl malo to prawda ale miec i nie miec tych 400zl to juz roznica czasem moga doope uratowac

Gość gość
rocznym dzieckiem za 400zl to chyba nawet zadna emerytka nie skusi sie..

Gość gośćkxzfcj
za tyle to może się zgodzić jakaś matka które ma swoje małe dziecko w domu i tym drugim zajmowała by się dodatkowo, ale to i tak naprawdę słabe pieniądze za ponad 8 godzin dziennie

Gość gość
Ta matka jest jakaś pierdolnięta takie pieniądze ludziom proponować :o

Gość gość
A ja bym się zgdodziła jesli miałoby to byc u mnie w domu;) szkoda ze to tak daleko jest;)

Gość gość
Za takie pieniadze balabym sie dziecka a kims zostawic. Bo tylko jakis desperat podzie na takie warunki...

Gość gość
A ja bym się zgdodziła jesli miałoby to byc u mnie szkoda ze to tak daleko xxx zgodziłabyś się bo jesteś tępą szmatą bez ambicji Ja bym się wstydziła tyle zaproponować a co dopiero iść do takiej pracy

Gość gość
Ja bym się za tyle nie zgodziła, nawet jeżeli mogłabym przychodzić ze swoim dzieckiem. Dwa razy tyle co najmniej.

Gość gość
Właśnie przez takich desperatów którzy się zgadzają na taką pracę niedługo takie oferty to będzie norma. Już tak jest że mogą proponować pracę poniżej najniższej krajowej i mogą przebierać w kandydatach. A to wszystko przez ludzi którzy się godzą na takie warunki.

Gość gość
zgodzi się pwenie jakaś patolka, która sprowadzi im do domu towarzystwo i zrobią sobie świetną melinę :D

Gość gość
no prosze was nie rocznym dzieckiem, ktore dopiero uczy sie samo chodzic, ktore trzeba pilnowac non stop. zgdzilabym sie takim 4latkiem gdybym mieszkala w bardzo bliskim poblizu i ktos dziecko by do mnie przyprowadzal

Gość gość
pewnie i tak się znajdzie jakaś debilka która się na to zgodzi

Gość gość
Jak w zwyklej pracy w sklepie placa 1200 zl to sie dziwicie, ze opiekunce chce zaplacic 400 zl...

Gość gość
no właśnie się dziwię, bo jak płacą w tym sklepie z 8h 1200 to czemu komuś oferować za więcej godzin 400zł? ja jak wróciłam do pracy, a dziecko nie dostało się do państwowego przedszkola to za prywatne płaciłam 700 zł. a to tylko przedszkole a nie indywidualna opiekunka! u nas stawka niani to min 1200zł i sorry uważam, że to i tak nie jest dużo.

Gość gość
ludzie to jest 2,14 zł za godzinę pracy!!! i ta głupia baba uważa że za takie pieniądze ktoś odpowiedzialny przyjdzie zaopiekować się dzieckiem? nie stać jej na zapłacenie więcej - niech siedzi z dzieckiem w domu. ja jak szkoda mi było 70% mojej pensji oddać opiekunce to poszłam na wychowawczy. jakbym musiała wracać do pracy to bym wróciła i zostawałoby mi właśnie jakieś 500zł po opłaceniu opiekunki, ale to zawsze byłoby 500zł więcej to wtedy można liczyć, że to są jakieś dodatkowe pieniądze, a nie oferować taką pensję i bezczelnie pisać, że to lepsze jak nic :O to niech ta mamuśka sama idzie za tyle pracować.

widze ze mentalnosc niektorych ludzi nie zmieni sie nigdy. to jest przeciez praca i odpowiedzialnosc duza. ciekawe czy by sami poszli robic za frajer i za tyle

Nie no, Szlag mnie trafia, jak widze takie ogloszenia. Wyzysk totaln. Co ci ludzi sobie mysla?