Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropna i dziwna sytuacja. Teściowa, szwagierka oraz żona szwagra.

Polecane posty

Gość gośćgiena
Ja z rodzina meza trzymam się na dystans :) i wam tez to radze. Sytuacje bym wyjasnila po swietach kiedy obydwie strony będą obecne i będzie możliwa konfrontacja. Tyle. Nie ma co dywagować bo nei ma nad czym.

Gość gość
Ja juz tez sie nie raz przejechalam na życzliwych.. Moj maz mial przyjaciela,przychodzil do nas ze swoja zona,gadalysmy sobie o różnych rzeczach,nie jakieś sekrety ale sprawy codzienne itd. Maz ma byla zone i ona zanim jeszcze bylismy razem poznala tego przyjaciela męża i ta jego zonke(ale widzialy sie raptem kilka godz.i później nigdy wiecej) i wyobraźcie sobie ze ta byla caly czas wiedziala na bieżąco co u nas sie dzieje,czy jedziemy na wycieczke czy kupiliśmy inne auto itd.(sama bezczelnie twierdzila ze ma swoich informatorow).Podejrzewalismy rozne osoby,nawet do tego przyjaciela i jego żony gadaliśmy ze kto jest tak wredny i nie ma wlasnego życia i jest taki "zyczliwy",odpowiadali ze sami są ciekawi itd.I po dwóch latach wyszlo ze ta zyczliwa byla zonka przyjaciela. Calkiem przypadkiem. Nie wiem czy tez przyjaciel o tym wiedzial czy nie ale przyjazn sie skonczyla.

Gość gość
"szwagierka raz próbowała skłócić męża i brata. Powiedziała, że Mateusz powiedział, że mój mąż to pantoflarz, a do Mateusza powiedziała, że mój mąż powiedział, że Agata go wykorzystuje. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca. To było jeszcze przed naszym ślubem, ale mieszkaliśmy razem " Dla mnie to jest nienormalne i już daje powody do dużych podejrzeń. Jesli nie miała oporów by skłocić własnych braci (na dodatek ten sam styl pomówień!) to co jej tam ktoś taki dalszy jak ty!

Gość gość
To swietnie sie sklada, ze agata bedzie u ciebie. Wykorzystralabym te okazje, i uprzejmie w obecnosci tesciowej i szwagierki podziekowalabym agacie, ze tak mnie wychwala do nich. i bym dodala do wszystkich. ,, Zawsze jest milo uslyszec dobre slowo od rodzinki,, I wiecej nie kontaktowalabym sie z zadna ze stron.

Gość gość
Autorko i co planujesz zrobić? Porad dużo, teraz czas na wybór jednej.