Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja wolna i on wolny

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy sie kiedyś, było miło i przyjemnie, niestety on mnie zostawił bez wyjaśnienia, z dnia na dzień, od tamtych wydarzeń minęło prawie półtora roku, ale ja nie potrafięo nim zpomnieć, zakochałam sie w nim cała sobą, dodam ze obydwoje jesteśmy ludzmi dorosłymi. Sprawa wygląda tak że ja nie mam nikogo, on podobno też nie, dlaczego mam tak cierpieć i rozmyślać, dlaczego obydwoje mamy być skazani na osamotnienie i pustkę skoro mogłoby być tak pięknie, byliśmy naprawdę piękną parą, ale nie wiem co mam zrobić żeby znowu się z nim skontaktować i nieco do niego zbliżyć.

Gość gość
Jeżeli oboje jestescie wolni to ja nie widzę problemu

Gość gość
autorko tematu, jak traciłaś z nim cnote to Cie bolało?:(

Gość gość
Nie straciłam z nim cnoty, jak już napisałam wcześniej oboje jestesmy ludzmi dorosłymi po przejściach.

Gość gość
jak Ty wolna i on wolny to nie będzie seks powolny, będzie szybkie posuwanie, w łóżku, na biurku i na sianie

Moim zdaniem, gdyby on chciał, sam szukałby kontaktu z tobą. Przykro mi, ale znów się rozczarujesz, on nie będzie z tobą tylko dlatego, że jest sam.

Gość gość
dorosła dziewucha a nie wie że on też chce pukać

Gość gość
A nie zastanawiałaś sie nigdy dlaczego on też jest sam????

Gość gość
Możesz próbować. Tylko pytanie, czy on chce z Tobą być. Jeśli byłby na siłę, to Cię to nie uszczęśliwi...

Gość gość
gość dziś A nie zastanawiałaś sie nigdy dlaczego on też jest sam???? No oczywiście że się zastanawiałam nad tym, tym bardziej że jest przystojny, zadbany, gdyby tylko chciał nie miałby problemu ze znalesieniem kogoś, także nie wiem gdzie tu tkwi problem.

Gość Maryllkkka
Chcesz się do niego sama odezwać i zaproponować spotkanie czy może już do tego doszło?

Gość gość
Nie odezwałam się do niego, mam pewne opory ponieważ to on zakonczył tą znajomość

Gość gość
przykro mi to pisac i nie chce Cie dolowac, ale jest takie powiedzenie, ze lepiej byc samemu, niz z byle kim... widocznie on sprobowal z Toba, poznal Cie lepiej i stwierdzil, ze mu nie pasujesz, woli byc sam i szuka dalej przynajmniej byl uczciwy i nie potraktowal Cie "z braku laku.." i byl, zeby byc, a na boku dalej szukal tej odpowiedniej

Gość gość
No nie wiem, możliwe że i tak było, może to głupio zabrzmi, ale koleżanka podpowiedziała mi żeby go w jakiś sposób sprawdić, w zwiazku z tym założyłam fikcyjne konto na GG i napisałam do niego jako inna kobieta, ku mojemu zaskoczeniu wcale nie wykazał zainteresowania, ciężki prypadek trudny do rozgryzienia.

Gość gość
pewnie jest gejem i już to zrozumiał, wcześniej myślał że kontakt z kobietą go wyleczy ale nic z tego

Gość gość
Też mi to przeszło przez chwilę przez głowę, ale jakoś mi todo niego nie bardzo pasuje.

Gość gość
Aj tam, już zescie z chłopa geja zrobiły

Gość gość
Nie zrobiłyśmy, ale z opisu tak to wygląda.